Prirodni melemi i ulja

melemi i ulja

Sve proizvode možete poručiti direktno sa sajta ili pre sledećih brojeva telefona:
011/237-0150, 069-102-1986 (Srbija), 070-206-449 (Makedonija), 065-415-765 (BiH),
Crna Gora (067-416-416)

 

PRIRODNI MELEMI I ULJA
 

Najbolji prirodni melemi i ulja koja možete kupiti na našem sajtu su pravljeni prema originalnoj recepturi čuvenog doktora Ričarda Šulca ( više informacija o njegovom radu, lečenju, preparatima, možete saznati na ovom sajtu ). Melemi i ulja su 100% prirodni, bez dodatka hemije, boja, stabilizatora, životinskih masti. Dobijaju se destilacijom biljaka i pravljenjem prirodnih ulja ( lekovite biljke potopljene u maslinovo ulje ), u meleme se dodaje pčelinji vosak, i mnoge druge lekovite biljke. Navešćemo najlekovitije biljke od kojih se prave melemi i ulja: kantarion, neven, jojoba, čajno drvo, habanero ( vrsta ljute paprike ), arnika, zimzelen, naranđa, đumbir, beli luk, lobelija. Ukoliko imate problema sa povredama mišića, tetiva, ligamenata, hrskavica, kostiju, dubljeg tkiva, tkiva, nerava, upale delebog i slepog creva, probleme sa jajnicima, matericom,, artritisom, reumom, multiple sklerozom, ovo su pravi i jedini preparati koji vam uz zdrave životne navike i kvalitetnu ishranu mogu voditi do izlečenja.

 

kosti misiciKOSTI – MIŠIĆI BFC

Veoma pogodno za osobe koje boluju od artritisa, multiple skleroze, kostobolje, reume, povrede mišića. Ako želite da formula ima najjače dejstvo pre upotrebe treba da se istuširate I onda nanesete ulje na oboleli deo tela. Ovo je najbolja formula na tržištu koja provereno za nekoliko sedmica ublažava bolove I regeneriše dublje tkivo.

 

 

 

upalaULJE ZA UPALE

Najdelotvornije biljno ulje na tržistu koje rešava upalne procese izazvane neadekvatnom ishranom i neadekvatnim stilom života. Jako je pogodno za osobe koje imaju suvu kožu ili imaju neki vid alergije, osipa, ekcema. Veoma pogodno za opekotine, upalne procese. Može se koristiti i za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu.

 

 

 

krema za misiceKREMA ZA MIŠIĆE

Veoma se dobro pokazala kod osoba koje imaju gangenu ili proširene vene. 100 % prirodna biljna krema koja je sastavljenja od najdelotvornijih biljnih ulja. Kada se nanese na kožu pruža osećaj hlađenja. Za sve sportiste i rekreativce koji imaju problema sa sportskim povredama. Za osobe koje imaju problema za bolovima u kičmi, zglobovima i mišićima.