Bubrezi i besika

BUBREZI – BEŠIKA

590.00 RSD

Spada u set osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema,jer bubrezi pored jetre spadaju u najvaznije poluge odrzavanja naseg zdravlja i vitalnosti ,samim tim je najvazniji cinilac prilikom izlecenja svih ozbiljnijih oboljenja…

SKU: 029 Category: Tags: , ,

Opis proizvoda

BUBREZI – BEŠIKA

Bubrezi – bešika su kapi ( tinktura ) koje podstiču čišćenje bubrega i bešike. Rastvara kamenje u bubrezima i podstiče normalan rad, jako pogodan za osobe za koje imaju problema sa bešikom, urinarnim traktom, ešerihijom, upalom, učestalim mokrenjem, teškim oboljenjima itd. Najdelotvorniji preparat na tržištu za čišćenje bubrega i bešike. Preporučuje se osobama koje idu na dijalizu. Ovaj preparat je sastavljen od najlekovitijih biljaka koje čiste bubrege i bešiku: Uva, rastavić, bobice kleke, beli slez, čičak, peršun koren, komorać, narandža. Može da se pije sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza: 60 kapi 3 puta na dan, u zavisnosti od stanja pacijenta. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Minimalna doza  60 kapi 3 puta dnevno,najcesce se za pocetak pije 60 kapi pet puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakave nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

-Spada u set osnovnih tinkturakoje se piju kod svakog zdravstvenog problema,jer bubrezi pored jetre spadaju u najvaznije poluge odrzavanja naseg zdravlja i vitalnosti ,samim tim je najvazniji cinilac prilikom izlecenja svih ozbiljnijih oboljenja jer je njegova uloga da konstantno preciscava i filtrira vec zagadjenu krv koja se  dodatno zagadjuje i preplavljuje sa stetnim hemijskim jedinjenjima i otrovima koji se razgradjuju  kada napadamo konkretno obolelo mesto,koji se oslobadjaju tokom procesa detoksifikacije i ciscenja organizma.Jednostavnije receno ,ako ne pomognemo bubregu pijenjem ove formule(kod ljudi kod kojih su naprimer zdravi bubrezi i imaju recimo rak debelog creva),nece biti u stanju da sam izadje na kraj sa drasticno povecanom koncentracijom otrova i stetnih hemijskih jedinjenja u krvi upravo iz ovih razloga ova tinktura spada u set paket osnovnih tinktura koje se piju kod svakog ozbiljnijeg zdravstvenog problema.

-Pomaze u ciscenju bubrega i besike,podstice normalan rad bubrega,rastvara otrove iz besike i bubrega,otklanja upalu besike i bubrega,i vrlo efektivno pomaze u ciscenju urina

-Moze se piti sa vodom,sokom ili mlakim cajem,promuckati pre upotrebe.Kada je pacijent na postu od prirodnih cedjenih sokova najefektivnije je ukapati je u sok.

ČUVANJE:Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA:Neograniceno.

Dodatne informacije

Weight 100 g
Sastojci:

Uva (A. uva ursi), rastavić (E. arvense), kleka (J. communis), čičak (A. lappa), peršun (P. hortense).

Dejstvo:

Pomaže u čišćenju bubrega i bešike, podstiće normalan rad bubrega, rastvara otrove iz bešike i bubrega, otklanja upalu bešike i bubrega, pomaže u čišćenju urina.

Način primene:

Minimalna doza 60 kapi 3 puta dnevno,najcesce se za pocetak pije 60 kapi pet puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUBREZI – BEŠIKA”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: