creva 1

CREVA # 1

990.00 RSD1,290.00 RSD

Ova biljna formula izaziva praznjenje creva cak i kada su nervi do njega osteceni ili ako ih nema.Efektivno stimulise misice debelog creva, podstice…

Clear
SKU: 042 Category: Tags: ,

Opis proizvoda

CREVA # 1

Creva # 1 je biljni prah sastavljen od najdelotvornijih biljaka koje otklanjaju zatvor. Preporučuje se ljudima koji imaju problema sa neredovnom stolicom, koji žele da očiste organizam od toksina, profesionalnim sportistima, osobama koje zele da smršaju, osobama koje imaju teška oboljenja. Veoma koristan i delotvoran kod osoba sa jakim zatvorom. Ova formula je sastavljena od sledecih biljaka: sena ( list i mahuna ), krušina, simsirika, đumbir, beli luk, ljutić, nana, ljuta paprika, komorač. Ova formula je 100% prirodna i podstiče normalnu stolicu. Osobe koje imaju problema sa želudcem, crevima i hemoroidima treba da koriste ovaj preparat. U današnjem svetu skoro svaki čovek ima zatvor zbog lošeg načina života i loše ishrane koja se zasniva na životinskim namirnicama i brzoj hrani. Ovaj preparat će vam pomoci da resite problem zatvor. Najdelotvornija biljka iz ove formule je svakako sena koja je jedna od najdelotvornijih biljaka protiv zatvora, dokazana kroz vekove korišćenja. Ovaj preparat nema neželjena dejstva kada se koristi prema uputstvu sa bočice. Može se piti sa sokom, vodom ili čajem. Dnevna doza je: pola čajne kasicice dnevno, povecavati dozu za pola kasicice dok ne dođe do normalne stolice. Pije se nakon doručka ili nakon vecere.

Da bi procistili creva na pravilan i adekvatan nacin moramo da podstaknemo njihovo grcenje i kontrakovanje,inace nece biti nekih vecih efekata.Ovo se postize primenom lekovitog bilja koje u sebi sadrzi posebno hemijsko jedinjenje  zvano antrakvinon koje podstice kontrakovanja i grcenja crevnog zida.Posebna vrsta ovog hemijskog jedinjenja jeste moden.Jacina i broj kontrakcija  zavisi od kolicine modena koji ste uneli u organizam.Glavni i sustinski sastojci ove biljne formule sena,krusina i simsirika su biljke  koje sadre velike kolicine upravo ovoga modena i  na vrlo efikasan nacin podsticu proces kontakovanja i grcenja .

-Ljuta aleva paprika,podsticuci cirkulaciju u kombinaciji sa djumbirom,efektivno sprecava krvarenje koje vrlo cesto zna da bude proporatni efekat obolelih creva.

-Ljutic na vrlo efikasan nacin deluje protiv infekcija i gnoja koji nastaju  prilikom talozenja zaostalih fekalnih materija tokom dugog niza godina.Komorac  pomaze u otklanjanju problema stomacnog  tipa i  smiruje upaljena creva u kombinaciji sa nanom koja takodje ima antisepticno i umirujuce dejstvo daje najbolje rezultate.

-Pocetna doza je pola cajne kasicice dnevno koju razmutite u soku vodi ili caju.,Najefektivnije je da se pije nakon vecere(osobe koje su na striktnom postu od sokova razmucuju je u sok).Svaki sledeci dan treba povecavati dozu za pola kasicice dok ne dodje do normalne stolice.

-Ova biljna formula  izaziva praznjenje creva cak i kada su nervi do njega osteceni ili ako ih nema.Efektivno stimulise misice  debelog creva,podstice efektivno praznjenje otklanajuci zatvor. Formula je preporucljiva za 97 % pacijenata kojima je potrebno da se creva prazne redovno,obuhvacen je tip sporih creva.Primenom ove formule podsticemo praznjenje creva dok primenom biljne formule 2 prociscavamo creva od zaostalih fekalnih materija i toksina natalozenih tokom dugog niza godina.

ČUVANJE:Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Dodatne informacije

Weight 60 g
Sastojci:

Krušina (R.frangula), sena list, sena mahuna,(Senna alexandrina), šimširika (B.vulgaris), đumbir (Z.oficinale), beli luk (A. sativum), ljuta aleva paprika( C. annuum), ljutić (H.canadensis), nana (Menta x piperita), komorač (F.vulgare). mleveni korijander, mleveni anis.

Dejstvo:

Stimuliše mišiće debelog creva, podstiče redovno pražnjenje, otklanja zatvor.

Način primene:

Pocetna doza je pola cajne kasicice dnevno koju razmutite u soku vodi ili caju.,Najefektivnije je da se pije nakon vecere(osobe koje su na striktnom postu od sokova razmucuju je u sok).Svaki sledeci dan treba povecavati dozu za pola kasicice dok ne dodje do normalne stolice.

Vrste:

U prahu, Kapsule

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CREVA # 1”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: