Imuno#1

IMUNO # 1

490.00 RSD

Najvazniji cinilac izlecenja je kod auto-imunih i nervnih oboljenja. Tu su potrebne max doze ove tinkture jer je ehinacea najjača biljka u dizanju slabog imuniteta koji je direktan uzrok svih ovih oboljenja, naravno pored toga što je neizostavni temelj lečenja u svakoj prilici.

SKU: 018 Category: Tags: , , ,

Opis proizvoda

IMUNO # 1

Imuno # 1  su kapi ( tinktura ) koje su se najbolje pokazale kod teških oboljenja: rak, leukemija, hašimoto, multipla skleroza i mnoge druge bolesti. Zato ovaj preparat koji je sastavljen od 3 biljke: ehinacea, beli luk, ljuta paprika je najbolji na tržištu jer poboljšava rad imunog sistema. Ehinacea je jedna od najboljih biljaka za imunitet, koja podstiče lučenje imuno ćelija T – limfocita koje se bore protiv neprijatelja ( bolesti ). Ovaj preparat poboljšava vaš imuni sistem i pomaže mu u daljem procesu izlečenja. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je 60 kapi 4 do 6 puta na dan. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

-U zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta doze se povecavaju;max doza je 60 kapi na svakih sat vremena,ne postoje nikakve nuspojave i nezeljeni efekti koji mogu da nastete pacijentu posto se radi o 100% prirodnom estrakovanom bilju

Imuno # 1 Moze se piti sa vodom,sokom ili mlakim cajem,promuckati pre upotrebe.Kada je pacijent na postu od prirodnih cedjenih sokova najefektivnije je ukapati je u sok.Koristi se 14 dana,pa se obavezno pravi pauza od 7dana(ovo vazi kod svakog oboljenja i kod svakog pacijenta jer ehinacea ima jako dejstvo)

-Najvazniji cinilac izlecenja je kod auto-imunih i nervnih oboljenja;tu su potrebne max doze ove tinkture jer je ehinacea najjaca biljka u dizanju slabog imuniteta koji je direktan uzrok svih ovih oboljenja,naravno pored toga sto je neizostavni temelj lecenja u svakoj prilici.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Dodatne informacije

Weight 50 g
Sastojci:

Ehinacea svež koren (E. purpurea), beli luk (A. sativum), ljuta al. paprika (C. annuum), kora narandže, šipak.

Dejstvo:

Pojačava imunitet.

Način primene:

Pocetna doza je 60 kapi 4-6 puta dvevno

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMUNO # 1”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: