Stonik

SUPER TONIK

690.00 RSD

Imuno # 2 formula je cuveni supertonik Dr Ricarda Sulca koja spada u grupu formula za jacanje i dizanje imunog sistema.Pored neizostavne imuno #1 formule

SKU: 019 Category: Tags: , ,

Opis proizvoda

SUPER TONIK

SUPER TONIK  su kapi ( tinktura ) koje su jako delotvorne kod prehlada, virusa, upalnih procesa, podstiču imuni sistem da što pre ozdravi. Ovaj preparat je gorivo za vaš imuni sistem koji je u stanju bolesti. Biljke kao što su beli luk, crni luk, ljuta paprika, đumbir, ren su od davnina poznati kao najbolji prirodni lekovi a sada sve te biljke u velikoj dozi imate u preparatu imuno # 2. Razlika između preparata imuno # 1 i 2 je u sastavu , takođe imuno # 2 je sa jabukovim sirćetom i može da se konzumira u većoj meri. Ima trenutno dejstvo i stvara osećaj trenutnog poboljšanja. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem ili koristiti kao preliv u salati. Dnevna doza je: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno, do 1 supene kašike na svakih 30 minuta u zavisnosti od stanja pacijenta.  Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

SUPER TONIK formula je cuveni supertonik Dr Ricarda Sulca koja spada u grupu formula za jacanje i dizanje imunog sistema.Pored neizostavne imuno #1 formule na bazi neprikosnovene ehinace,koja predstavlja temelj i osnovu lecenja kod tezih i “neizlecivih bolesti”,ova formula moze da se koristi po potrebi i narocito je delotvorna kod prehlada i ima  izrazitio snazno antibakterijsko dejstvo pored njene osnovne funkcije jacanja imuniteta.

-Koristi se od 1 cajne kasicice 3 puta na dan do jedne supene kasike na svakih pola sata u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.Dozu kratko zadrzati u ustima ,blago grgoljiti promesati po desnoj i levoj strani pa sve do grkljanja pa tek onda blago pustiti niz grlo.

-Promuckati pre upotrebe.Moze se pomesati sa vodom sokom ili mlakim cajem.

ČUVANJE:Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Dodatne informacije

Težina 200 g
Sastojci:

beli luk (A. sativum), crni luk (A. cepa), đumbir (Z. officinale), ren (A. rusticana), ljuta aleva paprika (C. annuum).

Dejstvo:

Pojačava imunitet, ima snažno antibakterijsko dejstvo, naročito delotvorno kod prehlada.

Način primene:

Koristi se od 1 cajne kasicice 3 puta na dan do jedne supene kasike na svakih pola sata u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.

Komentari

Nema još komentara.

Daj prvi komentar na proizvod “SUPER TONIK”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: