imuno za decu

IMUNO ZA DECU

490.00 RSD

imuno za decu je Formula koja je u sustini IMUNO#1 FORMULA samo je prilagodjena decijim potrebama-da bi deca mogla lakse da je popiju i konzumiraju…

SKU: 021 Category: Tags: , ,

Opis proizvoda

IMUNO ZA DECU

Imuno za decu su kapi ( tinktura ) namenjene isključivo za decu koja imaju zdravstvenih problema ili žele da pojačaju svoj imuni sistem pred nadolazeće virusne periode ili sredinu. Mala količina alkohola u tinkturama neće naškoditi vašem detetu jer su doze za decu duplo manje nego za odrasle, tako da ne morate da brinete. Jako delotvoran za decu sa slabim imuno sistemom, sklonu prehladama i bolestima. Najdelotvornije sredstvo na tržištu za jačanje imuno sistema a sadrži ehinaceu, šipak, anis. Ukusan za decu. Za nekoliko dana vaše dete će ponovo biti zdravo i spremno da uživa u detinjstvu. Može se piti sa sokom, vodom ili čajem. Dnevna doza je: 30 kapi 4 do 6 puta na dan. Koristi se 14 dana, zatim se pravi pauza od 7 dana.  Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Imuno za decu je Formula koja je u sustini IMUNO#1 FORMULA samo je prilagodjena decijim potrebama-da bi deca mogla lakse da je popiju i konzumiraju izbaceni su beli luk i ljuta aleva paprika tako da je jedini sastojak ove tinkture ehinacea.Koristi se kao temelj izlecenja i jacanja oslabljenog imunog sistema na isti nacin kao i imuno #1(ova formula je prevashodno namenjena za odojcad i decu mladju od 2-3  god).Doze su 30 kapi od 3-5 puta dnevno u zavisnosti od stanja deteta.Koristi se 14 dana pa se pravi pauza od 7 dana,sve je isto kao i kod imuno #1 formule ,ovo se praktikuje jer je ehinacea enormno jakog dejstava  i mora da se pravi pauza  prilikom koriscenja.Promuckati pre upotrebe.Moze da se pije sa vodom,sokom ili mlakim cajem,najefektivnije je kada je dete na postu na sokovima da se ukapa u sok.

-Vrlo vazna stavka prilikom doziranja jeste odredjivanje tacne doze na osnovu mase odnosno kilaze deteta (isto ovo vazi i za osobe sitnije,manje mase ili krupnije od proseka)

-70-75kg je metabolicka velicina  za potpunu dozu za odrasle.Zatim uzmete kilazu deteta(npr.ako dete ima 25kg) i podelite je sa ovom metabolickom velicinom  zatim pomnozite sa dozom za odrasle i dobijete velicinu decije doze.U ovom slucaju kada 25 podelimo sa 75 dobijamo 0,33 pomnozimo sa 60 kapi koje su doza za odrasle i dolazimo do 20 kapi kao dozu za dete od 25kg.

-Ovakvo izracunavanje se primenjuje kod svih ostalih biljnih formula i tinktura,u slucajevima kada je dete tesko obolelo primenjuju se i odrasle doze,sve je relativno i zavisi od konkretnog slucaja,nema nikakvih nezeljenih efekata i nuspojava jer se radi o potpuno prirodnom estrahovanom bilju koje ne moze da skodi i u najvecim kolicinama.

ČUVANJE:Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Dodatne informacije

Weight 50 g
Sastojci:

Ehinacea (E. purpurea)

Dejstvo:

Pojačava imunitet.

Način primene:

-70-75kg je metabolicka velicina za potpunu dozu za odrasle.Zatim uzmete kilazu deteta(npr.ako dete ima 25kg) i podelite je sa ovom metabolickom velicinom zatim pomnozite sa dozom za odrasle i dobijete velicinu decije doze.U ovom slucaju kada 25 podelimo sa 75 dobijamo 0,33 pomnozimo sa 60 kapi koje su doza za odrasle i dolazimo do 20 kapi kao dozu za dete od 25kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMUNO ZA DECU”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: