Jetra zuc

JETRA – ŽUČ

590.00 RSD

Spada u set osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema,jer je jetra (isto kao i bubreg)najvaznija poluga odrzavanja naseg zdravlja i vitalnosti,ima jos vazniju ulogu od bubrega…

SKU: 030 Category: Tags: , ,

Opis proizvoda

JETRA – ŽUČ

Jetra – žuč su kapi ( tinktura ) koje podstiču čišćenje jetre i žuči, od nečistoća nakupljenih neadekvatnom ishranom i stilom života. Najdelotvorniji preparat za čišćenje jetre na tržištu koji provereno za 14 dana uz adekvatnu ishranu čisti jetru i žuč. Čisti nagomilane toksine iz jetre i žučne kese. Ojačava ćelije jetre i žuči koje stimulirano rade kada fitohemikalije iz ovih biljaka dođu do ćelija. Tada jetra počinje da radi u najjačem režimu rada i čisti se veoma brzo. Za one je osobe koje imaju problem sa holesterolom, dijabetesom, kataraktom, rakom jetre itd. Ova tinktura je sastavljena od najlekovitijih biljaka: šareni čkalj, artičoka, komorač, beli luk, đumbir, pelin, orah, lincura, maslačak, plava stanićarka. Može se piti sa vodom, čajem ili sokom. Dnevna doza je: 60 kapi 4 do 6 puta na dan, u zavisnosti od stanja pacijenta. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Minimalna doza  60 kapi 3 puta dnevno,najcesce se za pocetak pije 60 kapi pet puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakave nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

-Spada u set osnovnih tinkturakoje se piju kod svakog zdravstvenog problema,jer je jetra (isto kao i bubreg)najvaznija poluga odrzavanja naseg zdravlja i vitalnosti,ima jos vazniju ulogu od bubrega(ako se to tako uopste moze kvalifikovati),glavna laboratorija naseg organizma ,obavlja i odrzava nebrojeno mnogo hemijskih procesa i  funkcija,najveca i najvaznija zlezda u celokupnom endokrinom sistemu. Preradjuje i cisti krv od svih stetnih sastojaka i  toksicnih materija, dodatno zagadjenu toksinima ciscenjem organizma prilikom lecenja prirodnim putem,izostavljanjem ove formule jednostavno nece moci da izdrzi tu koncentaciju toksina i pocece da ima velike poteskoce u radu i na kraju ce da oboli,upravo iz tih razloga  ova tinktura spada u set paket osnovnih .

-Cisti jetru i zucnu kesu od otrova,ojacava celije same jetre pritom cisteci nagomilane naslage u zucnoj kesi.

-Moze se piti sa vodom,sokom ili mlakim cajem,promuckati pre upotrebe.Kada je pacijent na postu od prirodnih cedjenih sokova najefektivnije je ukapati je u sok.

ČUVANJE:Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA:Neograniceno.

Dodatne informacije

Weight 50 g
Sastojci:

Artičoka, komorač, beli luk, đumbir, pelin, orah, lincura, maslačak, plava stanićarka.

Dejstvo:

Čisti jetru i žučnu kesu od otrova. Ojačava ćelije jetre, čisti nagomilane naslage u žučnoj kesi.

Način primene:

Minimalna doza 60 kapi 3 puta dnevno,najcesce se za pocetak pije 60 kapi pet puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JETRA – ŽUČ”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: