Čajevi

Sve proizvode možete poručiti direktno sa sajta ili pre sledećih brojeva telefona:
069-102-1986 (Srbija), 070-206-449 (Makedonija), +38765 384-284 (BiH),+38591-9192-134 ili +38595-8617 789 (Hrvatska)

 

ČAJ ZA PLUĆA

Čaj za pluća je biljna mešavina koja podstiče uzbacivanje nagomilanih otrova iz pluća. Podstiče jačanje imunih ćelija pluća. Podstiče bolju cirkulaciju krvi i dotok kiseonika do pluća. Omekšava pluća i podstiče izbacivanje šlajma (sekreta).

 

ČAJ ZA NERVE

Čaj za nerve je biljna mešavina koja umiruje nervni sistem, smanjuje
bol, i napetost. Pomaže u otklanjanju nesanice. Neke biljke nisu razgradljive u alkoholu nego samo u vodi tako da je jedan od način da dobijemo lekovita svojstva iz biljaka čaj.

 

 

ČAJ ZA SRCE

Čaj za srce je biljna mešavina koja podstiče normalan rad srca. Reguliše pritisak i puls. Jača srčani mišic. Ublažava aritmiju. Neke biljke nisu razgradljive u alkoholu nego samo u vodi tako da je jedan od način da dobijemo lekovita svojstva iz biljaka čaj.

 

 

ČAJ ZA MOZAK

Podstiče bolje moždane funkcije. Uspostavlja bolju cirkulaciju krvi do mozga. Snabdeva ćelije mozga lekovitim supstancama potrebnim za njihov oporavak. Ubrzava proizvodnju ćelija mozga.

 

 

 

ČAJ DETOX

Čaj za detoksikaciju ima mnoge koristi za zdravlje. To je bukvalno sveobuhvatni biljni tonik. To je moćan stimulant, naročito za želudac, jetru i digestivni deo pankreasa. Takođe, čisti kožu i detoksifikuje krv, jetru i žučnu kesu.

 

 

ČAJ ZA BUBREGE I BEŠIKU

ČAJ ZA BUBREGE I BEŠIKU – Biljna mešavina za pripremanje čaja. Čisti bubrege, razlaže kamenje u bubrezima i bešici, i podstiče njihovo izbacivanje…