Creva Plus

Creva Plus je formula u prahu koja će unaprediti vaše redovno pražnjenje creva. Koristi se za dovoljan unos dnevnih doza vlakana, podstiče redovnu veliku stolicu. Poboljšava varenje i regeneriše sluznicu želudca. Sastavljena je od 4 biljke: 1. List aloja vere. 2. Indiska bokvica seme i komina. 3. Koren belog sleza. 4. Kora bresta. Ove četiri biljke odlično deluju u kombinaciji i veoma su efikasne kod zatvora (opstipacije), problema sa varenjem (podizanjem želudačne kiseline), Ubrzava regeneraciju opne želudca, neutrališe upalne procese izazvane lošim kombinovanjem namirnica ili uzimanjem neadekvatne hrane i napitaka (naručito kafe, gaziranih i energetskih pića). Jako je efikasan kod upalnih procesa u crevima koje nastaju kao posledica loše ishrane koja dovodi do opstipacije (zatvora). Efikasno deluje i protiv parazita. Creva plus je  prah koji ima vrlo neutralan ukus. To čini ovu formulu ukusnom kada se pomeša sa bilo kojim sokom od voća ili povrća. Ali kada uđe u debelo crevo, on stvara ovaj vlaknozni, sluzni gel koji vam daje pospešuje pokrete creva! Evo četiri načina rada unutar tvog tela ..

1. Ona zadržava više vode u hrani koju pojedete tako da je zbog većeg sadržaja vode olakšava perilstatika creva.

2. Ova formula je veoma sluzava i klizava tako da olakšava crevima da pražnjenje bude bez napora.

3. Formula je puna vlakana tako da i to dodatno olakšava pražnjenje i time pomaže crevima da lakše rade.

4. Creva plus formula sadrži list Aloje koja blago ne agresivno bez grčeva i bolova u crevima izaziva pražnjenje.

  1. List aloje je biljka koja se koristi u mnoge svrhe . Najdelotvornija je kao HOLAGOG koja se koristi da podstakne protok i pražnjenje žuči u dvanaestopalačno crevo i čišćenje creva. KATARTIK deluju na crevni trakt kao purgativi, podstičući peristaltiku i stimulišući lučenje žlezda, proizvode polutečnu stolicu sa malo iritacije. ANTIHELMINTIK se koristi da izbaci ili uništi crevne gliste. EMENAGOG su korektivi za ženske reproduktivne organe i koji stimulišu i podstiču normalnu menstrualnu funkciju, tok i pražnjenje. HEPATIK se koristi da ojača, zategne i stimuliše funkcije za lučenje kod jetre, izazivajući povećan tok žuči. NEFRITIS koji deluju na bubrege i leči bubrežne problem. PERISTALTIK koji stimuliše ili povećava peristaltiku ili mišićne kontrakcije. Koristi se takođe u jačanju i stimulaciji želudca,  kongestiju, zarastanje rana i ublažavanju povreda.
  2. Indiska bokvica ili Psilijum je ljuska semena biljke iz roda Plantago. Sadrži dijetlana vlakna koja poboljšavaju probavu i daju osećaj sitosti tako da su odličan izbor za zdraviji način ishrane. Psilijum se koristi i kao brašno za pripremu razlučitih vrsta hlebova, peciva, kolača i ostalih testa pri čemu je posebno pogodan za proizvode bez glutena. Psilium je jedan od najbogatijih izvora rastvorljivih biljnih vlakana. Bogat takođe sluzavim materijama koje ,,podmazuju” sluzokožu creva, i iridoidima, supstancama koje deluju smirujuće na zidove creva. Zdravstvene dobrobiti: pomaže u otklanjanju hroničnog zatvora, pokreće ,,lenja creva”, doprinosi smirivanju nebakterijskog proliva, ublažujuće deluje u slučajevima iritabilnog kolitisa, ulceroznog kolitisa i sl., doprinosi sniženju povišenog holesterola povezanog sa hroničnim zatvorom, daje osećaj sitosti.
  3. Koren belog sleza sadrži visok nivo kalcijuma. Koren je posebno bogat kiseonikom i pektinom. Kada se koren u prahu nanese na vlažnu površinu, on će izvući i upiti svu vlažnost. Beli slez deluje veoma umirujuće i isceljujuće na upaljene respiratorne, probavne, crevne i genitourinarne oblasti. Njegovi demulcentni i diuretički kvaliteti naročito su korisni za urinarne probleme jer ne sadrži astrigento dejstvo i deluje opuštajuće. Njegova snaga u formi esencije za zasustavljanje gangrene i truljenja je tako velika da se popularno zove “gangrena koren”. Beli slez je jedan od najboljih sluznih agenasa, dajući oko 35% kako sluzi tako i skroba. Deluje umirujuće i isceljujuće
    na sluznicu i ima prijatan ukus. Koren u prahu ima visok nivo upijanja. U farmaciji se koristi da bi očvrsnuo pilule, tablete, itd.
  4. Kora bresta je jedan od najvrednijih lekova u biljnom svetu. Ovo je bio važan botanički lek, takođe i hrana za američke indijance i herbaliste pionire. On sadrži obilje sluzi koja će ublažiti iritaciju, zalečiti zapaljenje, izvući nečistoće, brzo isceliti i veoma ojačati. Veoma je umirujuć i isceljujuć za iritirane i upaljene površine, za razne unutrašnje sluznice ili povrede, opekotine, ispucalu kožu, itd. Najkorisniji je za upaljena stanja želuca, pluća, creva i urinarnih organa. Posebno je efikasan u apsorbovanju otrovnih gasova i neutralisanju bilo kakve kiseline u želucu. Zbog svoje sluzave prirode lako ga je svariti i izbaciti. Njegovo delovanje je tako blago da može biti zadržan i u osetljivom stomaku onda kada su druge supstance odbačene. Odličan je za regulisanje dečije dijareje.

Оставите одговор

Anti-Spam Quiz: