Knjige

Lečenje neizlečivih bolesti

Lečenje neizlečivih bolestiSpremite se da postanete izlečeni. Ja ve rujem da je to moguće. Nikada do sada nisam video nešto poput ovoga. Nikada do sada nisam video kako se leče teško izlečive bolesti. Čuo sam za teorije. Čuo sam za prevenciju. Ali nikada nisam čuo da se prirodnim lekovima tretiraju ovakva stanja. Ali sada znam, a znaćete i vi. Odgovori su ovde.Odgovore u ovoj knjizi i kolekciji video materijala pod naslovom „Lečenje neizlečivih bolesti” dala su dva izvanredna lekara: dr Džon R. Kristofer i njegov najbolji učenik, dr Ričard Šulc. Oni nisu teoretičari, niti su to hteli da budu. Oni su lekari. Ako ovde želite da pronađete neke nove teorije iz medicine, došli ste na pogrešno mesto. Ali, ako želite da saznate kako izlečiti neizlečivo, nema boljeg mesta od ovog . . .

Džefri Smit – Seme uništenja

Da li prosečan poljoprivrednik koji kupuje seme i zasadi ga u svojoj njivi zna kakvo je to seme, da li zna šta je zasejao? Svi smo čuli za genetski modifikovanu hranu, svima nam je jasno da je takva hrana sve više prisutna na našim trpezama, ali da li znamo njene posledice ili mislimo da to nije nista strasno.Da li zaista takva hrana nama donosi više koristi ili STETE? Ova knjiga govori od samog početka stvaranja genetsko modifikovanog semena, o njenoj “političkoj” i prirodnoj osobini, kako se pravi, kako raste i kako utiče na naš organizam kad se nađe u našem telu. . .

Toni Radić – Kuvar sudnjeg dana

Živimo u vremenu kada čovek nemilosrdno uništava životnu sredinu i navikava se na potpuno neprirodan način života. Neminovna posledica je raspad ekonomije, poremećaj klime, velika moralna dekadencija i kolaps čovekovog zdravlja. Da li se naša planeta približava trenutku koji mnogi opisuju kao “sudnji dan”? Ako do toga dođe, biće nam potrebno samo nekoliko jednostavnih ručnih alatki i malo znanja da bismo pripremili hranu koju su jeli Adam i Eva.Ova knjiga govori o pripremanju rajske hrane koja za dovoljava sve čovekove potrebe i podstiče izlečenje najtežih bolesti. . .

Lečenje bolesti sirovom hranom

“Otkrila sam rak, umorna i slaba kakva sam bila, obratila sam pažnju na to tek pet nedelja kasnije. Čvor bio velicine kokosijeg jajeta, urastao je u kožu – stvar koju samo rak cini. Kao lekar, videla sam dovoljno da budem nevoljna da se podvrgnem metodi lečenja raka koji se generalno primenjivao. Posavetovala sam se sa svojim dobrim prijateljem, koji me je odvraćao od probne mikroskopije. To bi otvorilo krvne sudove i rak bi se raširio; tako da sam odustala od toga. Tada sam osetila da je sasvim prirodno da pređem na stoprocentnu ishranu sirovom biljnom hranom”. . .

Dr Lorin Dej – Kako sam pobedila rak

Zdrav čovek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu – da ozdravi! Vama koji ste već bolesni od bilo koje degenerativne bolesti današnjice, ne samo od raka, pruža siguran putokaz od strane medicinskog stručnjaka koja je sama isprobala preko 40 alternativnih terapija i izvela jednostavan sistem prirodnih 10 zapovesti zdravlja. Inspirativna i dokumentovana, ova knjiga ne daje odgovor samo onima sa jednom željom. Onima koji još uvek imaju mnoštvo želja otkriva svakodnevni stil življenja koji omogućava da ih još dugo ostvaruju u dobrom zdravlju! . . .

Dr Nil Nidli – Izlaz iz depresije

U proseku svaki treći pacijent koji poseti internistu boluje od ove bolesti. Najčešće lekari takvim pacijentima prepisuju lekove. U knjizi “Izlaz iz depresije” doktor Nidli zagovara potpuno drugačiji pristup – istraživanje uzroka koji su doveli do pojave depresije. Stekavši svetsku slavu upravo zbog pristupa kojim teži da trajno i potpuno izleči pacijente, doktor Nidli je cenjen i među kolegama i među pacijentima. Aktivan je lekar još od 1989. godine kada je dobio specijalističku licencu.Poslednjih godina posvetio se proučavanju rezultata najnovijih istraživanja na temu bolesti uma. .

Dr Pol Volk – Načela zdravog života

POČNITE ISPOČETKA, ako želite da napredujete, da budete bolja osoba, za to je potreban poseban um. Treba stalno učiti i rasti. Možda će vas nešto u ovom izlaganju iznenaditi, ili se nećete sloziti sa nečim, ali se nemojte ljutiti. Razmišljajte o novim idejama, izađite iz kalupa da bi bili bolja osoba. Vi to možete ako hoćete. . .

Dr Nil Nidli – Zakoni zdravlja i izlečenja

Knjiga koja se bavi svim aspektima zdravog životnog stila, zasnovana na najsavremenijim naučnim podacima objavljenim u referentnim medicinskim časopisima, a ipak čvrsto potkrepljuje jednostavne, prirodne metode očuvanja zdravlja i lečenja. Bespoštedna u argumentima kada su u pitanju po zdravlje pogubne navike, koje su se poslednjih decenija uvrežile u civilizacijske tokove, predlaže jednostavne načine da ih se oslobodimo i preokrenemo njihove posledice ka boljem zdravlju. . .

Dr Pamplona Rodžer – Zdrava ishrana

Ishrana je povezana sa voljnim i svesnim činom. Ona zavisi od slobodne volje pojedinca. Zbog toga je neophodno duboko unutrašnje ubeđenje da bi se loše navike u ishrani zamenile zdravijim. Varenje je, za razliku od unosenja hrane, nesvestan čin. Ono podrazumeva sve procese koji se odigravaju sa hranom u našem organizmu, do njene potpune asimilacije. U normalnim uslovima, u odsustvu patoloskih poremecaja, kvalitetna ishrana omogućuje i pravilan rad nasih organa za varenje. Tokom poslednjih decenija, nutricionisti su posebnu paznju obratili na nekoliko kljucnih aspekata hrane. . .

Dr Kolin Kembel – Moć ishrane

Istraživanje vodećih uzroka bolesti u svetu jasno pokazuju da nezdrava ishrana cini 60% savremenih bolesti. Savremeni čovek ne samo da se nezdravo hrani već je i zaboravio šta znači “Zdrava hrana” i sta znači hraniti se zdravo. . .

Dr Hans Dil i Dr. Elen Ludington – Moć zdravlja

Ova će vam knjiga pomoći da shvatite kako elementima života da vi uglavnom sami upravljate. Naučite kako možete sprečiti razvoj ili obrnuti tok mnogih savremenih smrtonosnih bolesti. Naučite proceniti koje su zdravstvene informacije zaista naučne i merodavne, i zašto današnji naučni zaključi ponekad sutradan izazivaju neprilike. Naučite kako ojačati svoje društvene i porodične odnose i kako bolje osmisliti duhovni život. Ova će vam knjiga pomoći da otkrivate iz dana u dan, korak po korak ne samo bolji, već najbolji život. . . .

Dr Robert Elez – Smrt iz tanjira

Navešćemo vam samo neke podneslove:-BOLESTI IZAZVANE JEDENjEM MESA-BSE – PRIONSKA BOLEST-KAKO JE POČELO?-ŽIVOTINJSKO BRASNO – “KONCENTRAT”-PRIONSKI REKVIJEM – OD USTA DO MOZGA-UZGOJ STOKE I KLANjE-MLEKO-EPIDEMIOLOGIJA-DA LI SE ZAISTA ZDRAVO HRANITE?-SIDA IZ TANjIRA!-KISEONIK ILI MESO?-GENETSKI PROMENjENA HRANA

Unapredite vid

Prirodni zakoni su primenljivi na svakog čoveka i na svaki deo tela, dakle i na oči. Stoga je imperativ da shvatimo prirodne zakone o zdravlju i da živimo u granicama istih, što je jedini način da ostanemo zdravi i bez ikakve bolesti. . .

Vens Ferel – Vakcine novi genocid

Neka deca dobro podnesu vakcine, neka slabije sa lakšim ili težim posledicama, a neka umiru od njih. Vakcine su dizajnirane tako da ne sadrzi svako pakovanje jedne vakcine iste opasne materije. Pakovanja istih vakcina su različita. One deluju kao Ruski rulet: ne ubija svaka. Tek po neka. Često sa odloženim dejstvom. Pri tome se skreće pažnja sa glavne opasnosti, a to nisu samo živi i umrtvljeni virusi najtezih bolesti, nego i pomoćne hemikalije koje ih održavaju a koje su pune najtezih otrova (ziva, aluminjum, formaldehid, formalin, konzervansi, antifriz…). O njima se ne govori. Kada se ubrizgaju u telo oni se razdvajaju od virusa i deluju sami za sebe.U nastavku knjige se govori o svakoj vakcini pojedinačno, kako se pravi i koje su njene posledice. . .

Dr Elden Čalmers – Kako unaprediti mozak

Danas oni koji se bave neuro naukama, potvrđuju da je naše mišljenje tako moćan proces koji može raspršiti milione hemijskih kesica ispunjenih odgovarajućim hemijskim spojevima na odgovarajuće adrese u mozgu i tako dubinski menjati naše raspoloženje, osećanja delovanja. Još neverovatnije od ovoga su nedavo obelodanjeni nalazi istraživača neuro – naučnika Džona Eklesa(John Eccles), koji pokazuju kako naše razmišljanje može modifikovati genetski materijal. Misao “kakve su ti misli, takav si” dobijaju potpuniji smisao kroz ovo istraživanje.

Dr Voren Piters – Mistična medicina

“Ova knjiga je napisana kao dokument o mojoj ličnoj potrazi za istinskim saznanjem o lečenju. Istraživanje me je odvelo na široke i razne puteve – istorije, mitologije, psihologije, spiritizma, savremene i drevne medicine, kao i religije.”Opasnosti koje se kriju iza akupunkture, akopresure, homeopatije, iridologije, radiestezije, refleksologije i drugih veština. . .

Dr Agata Tirs i Dr. Ketrin Tirs – Otrovi sa velikim K

„Smeđi napici” predstavljaju podmuklu vojsku supstanci koje su međusobno povezane svojim sličnim načinom prikrivenog ratovanja protiv ljudskog tela. Smeđi napici i čokolada su opčinjavajući poput sirena iz grčke mitologije – pesma im je slatka, ali je kraj zaista gorak. . .

Polina Pirs – Organska bašta

Organska bašta – velika enciklopedija organskog baštovanstva (Najnovija i sveobuhvatna knjiga iz ove oblasti) Prosto rečeno, organsko baštovanstvo je stil baštovanstva koji vodi računa o zaštiti prirodne sredine i čoveka. Metode ovog baštovanstva može da primenjuje svako, s ciljem da se stvori i održi bašta gotovo svakog oblika, veličine i stila, na bilo kom mestu.Organsko baštovanstvo pruža vam priliku da stvorite baštu kakvu želite, uz saznanje da doprinosite zastiti šire okoline. . .

Dr Donald Miler – Prirodna medicina

U arsenalu savremene medicine i preventivnog delovanja, fitoterapiju (lečenje biljkama) treba ceniti prema njenim stvarnim vrednostima. Tradicija i delatnost fitoterapije potvrđuju činjenicu da u prirodi ne postoji nijedna biljka koja nema lekovita svojstva za određenu bolest.Budite sami svoj lekar i živite zdravo i sigurno, ne dopustite da vas leči altrenativna medicina koja sve probleme “resava” u prvoj apoteci nanoseći vam više štete nego koristi. .

Dr Robert Mendelson – Kako lekari manipulišu ženama

Bestseler amerićkog pedijatra dr Roberta Mendelsona, šrodat u preko 300.000 primeraka, u kojoj je detaljno opisan podmukao koncept savremene medicinske prakse i njegov naročito štetan uticaj na zdravlje žena.

Dr Robert Mendelson – Kako odgojiti zdravo dete i sačuvati ga od lekara

Bestseler Američkog pedijatra dr Roberta Mendelsona, prodat u preko 300.000 primeraka, u kome je detaljno opisan poguban uticaj savremene mediscinske prakse na zdravlje deteta, i u kome su data uputstva kako na prirodan i jednostavan način, otkloniti dečje zdravstvene probleme.

Dr Robert Mendelson – Prevare moderne medicine

Bestseler Američkog pedijatra dr Roberta Mendelsona, prodat u preko 300.000 primeraka, u kome je detaljno opisan poguban i podmukao koncept savremene medicinske prakse i njegov štetan uticaj na zdravlje ljudi.

Ina Mej Gaskin – Vodič za prirodni porođaj

Najbolja knjiga o prirodnom (kućnom) porođaju najpoznatije svetske babice Ine Mej Gaskin, koju bi svaki čovek (i muskarac i zena) obavezno trebao da procita. Saznajte kako se žena može prirodno i jednostavno poroditi u prijatnom kućnom ambijentu, jer porođaj nije bolest, već normalan fiziološki proces.

Još interesantnih naslova koje možete besplatno preuzeti u PDF formatu !

Zatvori meni
×
×

Cart