Knjige

BANNER-LIBRAlRY

lecenje neizlecivih bolesti

Dr Ričard Šulc – Lečenje neizlečivih bolesti

“Svi traže dobrog lekara a ja tražim dobrog pacijenta”

Spremite se da postanete izlečeni. Ja ve rujem da je to moguće. Nikada do sada nisam video nešto poput ovoga. Nikada do sada nisam video kako se leče teško izlečive bolesti. Čuo sam za teorije. Čuo sam za prevenciju. Ali nikada nisam čuo da se prirodnim lekovima tretiraju ovakva stanja. Ali sada znam, a znaćete i vi. Odgovori su ovde.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

 

čudo izlečenjaDr Milisav Nikolić – Čudo izlečenja

Priručnik za unapređenje zdravlja i rešavanje zdravstvenih problema

U savremanom svetu veliko je čudo sresti zdravog čoveka. Skoro svako ima neki zdravstveni problem, a ono što je zapanjujuće jeste da ljudi najviše oboljevaju od najtežih oboljenja, a to su ona duhovne pirode. Rak i dijabetes, bolesti srca i bubrega nisu najgore stvari koje čoveka mogu da zadese. Najgore je kada čovek poludi, kad izgubi mir, kad padne u depresiju, kad mu nije do života. .

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

Ishrana sportistaDr milisav Nikolić – Ishrana za sportiste

Priručnik za prirodno jačanje tela, podizanje motivacije i lečenje povreda

“U sportu, kao i u životu, postoje “igrači” i “posmatrači”. Igrači uvek ostvaruju pozitivan rezultat, pa i onda kada rezultatski gube na terenu. Sa druge strane, posmatrači uglavnom zavise od drugih – oni veruju da su pobedili ako neko za njih pobeđuje, i od te pobede nemaju veliku korist. Važno je znati da je svako od nas stvoren da bude igrač, i da bude pobednik u životu, bez obzira kojim se poslom baviо.  Dobro je biti i igrač i posmatrač, pa se nadahnjivati pobedama drugih igrača.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

seme unistanjaDžefri Smit – Seme uništenja

Da li prosečan poljoprivrednik koji kupuje seme i zasadi ga u svojoj njivi zna kakvo je to seme, da li zna šta je zasejao? Svi smo čuli za genetski modifikovanu hranu, svima nam je jasno da je takva hrana sve više prisutna na našim trpezama, ali da li znamo njene posledice ili mislimo da to nije nista strasno.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

 

kuvar sudnjeg danaToni Radić – Kuvar sudnjeg dana

Živimo u vremenu kada čovek nemilosrdno uništava životnu sredinu i navikava se na potpuno neprirodan način života. Neminovna posledica je raspad ekonomije, poremećaj klime, velika moralna dekadencija i kolaps čovekovog zdravlja. Da li se naša planeta približava trenutku koji mnogi opisuju kao “sudnji dan”? Ako do toga dođe, biće nam potrebno samo nekoliko jednostavnih ručnih alatki i malo znanja da bismo pripremili hranu koju su jeli Adam i Eva.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

lecenje bolesti sirovom hranomDr Kristin Nolfi – Lečenje bolesti sirovom hranom

“Otkrila sam rak, umorna i slaba kakva sam bila, obratila sam pažnju na to tek pet nedelja kasnije. Čvor bio velicine kokosijeg jajeta, urastao je u kožu – stvar koju samo rak cini. Kao lekar, videla sam dovoljno da budem nevoljna da se podvrgnem metodi lečenja raka koji se generalno primenjivao. Posavetovala sam se sa svojim dobrim prijateljem, koji me je odvraćao od probne mikroskopije.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

kako sam pobedila rakDr Lorin Dej – Kako sam pobedila rak

Zdrav čovek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu – da ozdravi! Vama koji ste već bolesni od bilo koje degenerativne bolesti današnjice, ne samo od raka, pruža siguran putokaz od strane medicinskog stručnjaka koja je sama isprobala preko 40 alternativnih terapija i izvela jednostavan sistem prirodnih 10 zapovesti zdravlja. Inspirativna i dokumentovana, ova knjiga ne daje odgovor samo onima sa jednom željom.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

izlaz iz depresijeDr Nil Nidli – Izlaz iz depresije

U proseku svaki treći pacijent koji poseti internistu boluje od ove bolesti. Najčešće lekari takvim pacijentima prepisuju lekove. U knjizi “Izlaz iz depresije” doktor Nidli zagovara potpuno drugačiji pristup – istraživanje uzroka koji su doveli do pojave depresije. Stekavši svetsku slavu upravo zbog pristupa kojim teži da trajno i potpuno izleči pacijente, doktor Nidli je cenjen i među kolegama i među pacijentima.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

nacela zdravog zivotaDr Pol Volk – Načela zdravog života

POČNITE ISPOČETKA, ako želite da napredujete, da budete bolja osoba, za to je potreban poseban um. Treba stalno učiti i rasti. Možda će vas nešto u ovom izlaganju iznenaditi, ili se nećete sloziti sa nečim, ali se nemojte ljutiti. Razmišljajte o novim idejama, izađite iz kalupa da bi bili bolja osoba. Vi to možete ako hoćete. . .

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

 

zakoni zdravlaj i izlecenjaDr Nil Nidli – Zakoni zdravlja i izlečenja

Knjiga koja se bavi svim aspektima zdravog životnog stila, zasnovana na najsavremenijim naučnim podacima objavljenim u referentnim medicinskim časopisima, a ipak čvrsto potkrepljuje jednostavne, prirodne metode očuvanja zdravlja i lečenja. Bespoštedna u argumentima kada su u pitanju po zdravlje pogubne navike, koje su se poslednjih decenija uvrežile u civilizacijske tokove, predlaže jednostavne načine da ih se oslobodimo i preokrenemo njihove posledice ka boljem zdravlju. . .

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

zdrava ishranaDr Pamplona Rodžer – Zdrava ishrana

Ishrana je povezana sa voljnim i svesnim činom. Ona zavisi od slobodne volje pojedinca. Zbog toga je neophodno duboko unutrašnje ubeđenje da bi se loše navike u ishrani zamenile zdravijim. Varenje je, za razliku od unosenja hrane, nesvestan čin. Ono podrazumeva sve procese koji se odigravaju sa hranom u našem organizmu, do njene potpune asimilacije.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

moc ishraneDr Kolin Kembel – Moć ishrane

Istraživanje vodećih uzroka bolesti u svetu jasno pokazuju da nezdrava ishrana cini 60% savremenih bolesti. Savremeni čovek ne samo da se nezdravo hrani već je i zaboravio šta znači “Zdrava hrana” i sta znači hraniti se zdravo. . .

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

moc zdravljaDr Hans Dil i Dr. Elen Ludington – Moć zdravlja

Ova će vam knjiga pomoći da shvatite kako elementima života da vi uglavnom sami upravljate. Naučite kako možete sprečiti razvoj ili obrnuti tok mnogih savremenih smrtonosnih bolesti. Naučite proceniti koje su zdravstvene informacije zaista naučne i merodavne, i zašto današnji naučni zaključi ponekad sutradan izazivaju neprilike.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

smrt iz tanjiraDr Robert Elez – Smrt iz tanjira

Navešćemo vam samo neke podneslove:

 

-BOLESTI IZAZVANE JEDENjEM MESA
-BSE – PRIONSKA BOLEST
-KAKO JE POČELO?
-ŽIVOTINJSKO BRASNO – “KONCENTRAT”
-PRIONSKI REKVIJEM – OD USTA DO MOZGA

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

unapredi vidDr Lorin Dej i Dr Meir Šnajder

Prirodni zakoni su primenljivi na svakog čoveka i na svaki deo tela, dakle i na oči. Stoga je imperativ da shvatimo prirodne zakone o zdravlju i da živimo u granicama istih, što je jedini način da ostanemo zdravi i bez ikakve bolesti. . .

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

 

 

vakcine novi genocidVens Ferel – Vakcine novi genocid

Neka deca dobro podnesu vakcine, neka slabije sa lakšim ili težim posledicama, a neka umiru od njih. Vakcine su dizajnirane tako da ne sadrzi svako pakovanje jedne vakcine iste opasne materije. Pakovanja istih vakcina su različita. One deluju kao Ruski rulet: ne ubija svaka. Tek po neka. Često sa odloženim dejstvom. Pri tome se skreće pažnja sa glavne opasnosti, a to nisu samo živi i umrtvljeni virusi najtezih bolesti, nego i pomoćne hemikalije koje ih održavaju a koje su pune najtezih otrova (ziva, aluminjum, formaldehid, formalin, konzervansi, antifriz…).

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

kako unaprediti mozakDr Elden Čalmers – Kako unaprediti mozak

Danas oni koji se bave neuro naukama, potvrđuju da je naše mišljenje tako moćan proces koji može raspršiti milione hemijskih kesica ispunjenih odgovarajućim hemijskim spojevima na odgovarajuće adrese u mozgu i tako dubinski menjati naše raspoloženje, osećanja delovanja. Još neverovatnije od ovoga su nedavo obelodanjeni nalazi istraživača neuro – naučnika Džona Eklesa(John Eccles), koji pokazuju kako naše razmišljanje može modifikovati genetski materijal. Misao “kakve su ti misli, takav si” dobijaju potpuniji smisao kroz ovo istraživanje.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

 

misticna medicinaDr Voren Piters – Mistična medicina

“Ova knjiga je napisana kao dokument o mojoj ličnoj potrazi za istinskim saznanjem o lečenju. Istraživanje me je odvelo na široke i razne puteve – istorije, mitologije, psihologije, spiritizma, savremene i drevne medicine, kao i religije.” Opasnosti koje se kriju iza akupunkture, akopresure, homeopatije, iridologije, radiestezije, refleksologije i drugih veština. . .

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

 

otrovi sa velikim KDr Agata Tirs i Dr. Ketrin Tirs – Otrovi sa velikim K

Smeđi napici” predstavljaju podmuklu vojsku supstanci koje su međusobno povezane svojim sličnim načinom prikrivenog ratovanja protiv ljudskog tela. Smeđi napici i čokolada su opčinjavajući poput sirena iz grčke mitologije – pesma im je slatka, ali je kraj zaista gorak. . .

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

organska bastaPolina Pirs – Organska bašta

Organska bašta – velika enciklopedija organskog baštovanstva (Najnovija i sveobuhvatna knjiga iz ove oblasti) Prosto rečeno, organsko baštovanstvo je stil baštovanstva koji vodi računa o zaštiti prirodne sredine i čoveka. Metode ovog baštovanstva može da primenjuje svako, s ciljem da se stvori i održi bašta gotovo svakog oblika, veličine i stila, na bilo kom mestu.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

prirodna medicinaDr Donald Miler – Prirodna medicina

U arsenalu savremene medicine i preventivnog delovanja, fitoterapiju (lečenje biljkama) treba ceniti prema njenim stvarnim vrednostima. Tradicija i delatnost fitoterapije potvrđuju činjenicu da u prirodi ne postoji nijedna biljka koja nema lekovita svojstva za određenu bolest.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajteOVDE

 

 

 

 

 

kako lekari manipulisu zenamaDr Robert Mendelson – Kako lekari manipulišu ženama

Bestseler amerićkog pedijatra dr Roberta Mendelsona, šrodat u preko 300.000 primeraka, u kojoj je detaljno opisan podmukao koncept savremene medicinske prakse i njegov naročito štetan uticaj na zdravlje žena.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

 

kako odgojiti deteDr Robert Mendelson –
Kako odgojiti zdravo dete i sačuvati ga od lekara

-Bestseler Američkog pedijatra dr Roberta Mendelsona, prodat u preko 300.000 primeraka, u kome je detaljno opisan poguban uticaj savremene mediscinske prakse na zdravlje deteta, i u kome su data uputstva kako na prirodan i jednostavan način, otkloniti dečje zdravstvene probleme.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

prevara moderne medicineDr Robert Mendelson – Prevare moderne medicine

Bestseler Američkog pedijatra dr Roberta Mendelsona, prodat u preko 300.000 primeraka, u kome je detaljno opisan poguban i podmukao koncept savremene medicinske prakse i njegov štetan uticaj na zdravlje ljudi.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

 

 

 

vodic za prirodni porodjajIna Mej Gaskin – Vodič za prirodni porođaj

Najbolja knjiga o prirodnom (kućnom) porođaju najpoznatije svetske babice Ine Mej Gaskin, koju bi svaki čovek (i muskarac i zena) obavezno trebao da procita. Saznajte kako se žena može prirodno i jednostavno poroditi u prijatnom kućnom ambijentu, jer porođaj nije bolest, već normalan fiziološki proces.

Više detalja o ovoj knjizi pogledajte OVDE

 

 

Još interesantnih naslova koje možete besplatno preuzeti u PDF formatu !

 

– Neverovatna otkrića, dr Valter Fajt

– Zelena apoteka, dr Džejms A. Djuk

– Lečenjem lekovitim biljem, dr Rista Gostuški

– Čudo imunog sistema, Harun Jah

– Kako lekari manipulišu ženama, dr Robert Mendelson

– Vodič za prirodni porođaj, Ina Mej Gaskin

– Bezbolni porođaj, Milošević, Prica

– Preporod rađanja, Mišel Odent

– Ljubav očima nauke, Mišel Odent

– Vakcine, Vens Ferel

– Lekovi ili priča o obmani, dr Lidija Gajski

– Kondomi ne rade, dr Lorin Dej

– Lečenje vida na prirodan način, dr Meir Šnajder

– Da li su vam zaista potrebne naočari, dr Merilin Rosens Beret

– I vi možete prestati pušiti, dr Nevenka Blažić-Čop i dr Veljko Đorđević

– Vegetarijanski kuvar, Anita i Slađan Stanković

– Iskorak: Zdravo i ukusno, Emeli Doži

– Zdravi recepti, dr Valter Fajt

– Seme uništenja: Skrivena agenda GMO, Vilijam Engdal

– Tehnologija samouništenja, dr Marijan Jošt i dr Tomas Koks

– Sveto Pismo ili Biblija

– Medicina i Biblija – dr S. I. Mekmilen i dr David E. Stern

– Tajna srećnog života, dr Miroljub Perović

– Brak i porodica, dr Miroljub Petrović

– Enciklopedija prirodnih lekova, Vens Ferel (na engleskom)

– Enciklopedija prirodnih lekova, Vens Ferel (radni prevod)

– Enciklopedija lekovitog bilja, dr Pamplona Rodžer (na engleskom)