Musli i barovi

musli i barovi

vitaminski musliVITAMINSKI MUSLI

Vitaminski musli – Ko kaže da musli ne može da bude slan? Ovaj jedinstven proizvod na tržištu daje poseban ukus omiljenom jelu velikog broja ljudi.

 

 

 

 

energetski musli

ENERGETSKI MUSLI

Energetski musli – Pravi izbor za one koji vole da jedu “na kašiku”. Spoj vrhunskog ukusa i moćnih energetskih sastojaka, zadovoljiće sve čovekove potrebe za hranom…

 

 

 

sportski musli

SPORTSKI MUSLI

Sportski musli – Proizvod omiljen među sportistima jer im daje mnogo energije tokom dužeg vremenskog perioda najtežih napora. Spoj odličnog ukusa i velike nutritivne vrednosti zadovojiće i najveće sladokusce, i osobe koji troše veliku energiju u fizičkoj aktivnosti.

 

 

 

proteinski barPROTEINSKI BAR

Proteinski bar – Sjajan izvor najboljih proteina u prirodi, zajedno sa odličnim ukusom, čini ovaj proizvod izuzetnim na tržištu. Zbog svojih hranljivih vrednosti uspeva da tokom više sati zadovolji sve čovekove potrebe za hranom.

 

 

 

 

energetski barENERGETSKI BAR

Energetski bar – Proizvod koji svojim ukusom i produženim energetskim delovanjem predstavlja potpuno kompletan proizvod za svakoga. Zbog načina na koji je napravljen, može se konzumirati bez dodatnih namirnica i vrlo je praktičan kao obrok koji se može konzumirati na svakom mestu i u svako vreme.