Musli i barovi

Probajte i uverite se sami

vitaminski musli

VITAMINSKI MUSLI

Vitaminski musli – Ko kaže da musli ne može da bude slan? Ovaj jedinstven proizvod na tržištu daje poseban ukus omiljenom jelu velikog broja ljudi. Umesto voća, ovaj musli možete koristiti sa salatom ili nekim drugim jelom od povrća i uživati u spoju dobrog ukusa i jake hranljive vrednosti.

energetski musli

ENERGETSKI MUSLI

Energetski musli – Pravi izbor za one koji vole da jedu “na kašiku”. Spoj vrhunskog ukusa i moćnih energetskih sastojaka, zadovoljiće sve čovekove potrebe za hranom…

sportski musli

SPORTSKI MUSLI

Sportski musli – Proizvod omiljen među sportistima jer im daje mnogo energije tokom dužeg vremenskog perioda najtežih napora. Spoj odličnog ukusa i velike nutritivne vrednosti zadovojiće i najveće sladokusce, i osobe koji troše veliku energiju u fizičkoj aktivnosti.

proteinski bar

PROTEINSKI BAR

Proteinski bar – Sjajan izvor najboljih proteina u prirodi, zajedno sa odličnim ukusom, čini ovaj proizvod izuzetnim na tržištu. Zbog svojih hranljivih vrednosti uspeva da tokom više sati zadovolji sve čovekove potrebe za hranom.

energetski bar

ENERGETSKI BAR

Energetski bar – Proizvod koji svojim ukusom i produženim energetskim delovanjem predstavlja potpuno kompletan proizvod za svakoga. Zbog načina na koji je napravljen, može se konzumirati bez dodatnih namirnica i vrlo je praktičan kao obrok koji se može konzumirati na svakom mestu i u svako vreme.

Zatvori meni
×
×

Cart