ZAŠTITA

1,200.00 RSD2,000.00 RSD

Ova biljna formula vas može zaštititi od glavnog uzroka smrti, a to su bolesti srca i krvni sudova u koje spadaju sledeće bolesti: zakrčenje krvni sudova, proširene vene, moždani udar, srčani udar, aritmija, tromb, itd…

Šifra proizvoda - Kategorija:

Opis proizvoda

ZAŠTITA

Ova biljna formula vas može zaštititi od glavnog uzroka smrti, a to su bolesti srca i krvni sudova u koje spadaju sledeće bolesti: zakrčenje krvni sudova, proširene vene, moždani udar, srčani udar, aritmija, tromb, itd… Idealna je za zdravlje srca, jetre i mozga, preporučuje se svim osobama preko 40 godina. Sadrži dva najsnažnija biljna antioksidanta.

Na ovom sajtu možete da nađete originalne tinkture od dr Šulca i da ih uporedite sa našim formulama https://www.herbdoc.com/protect-formula

Kako funkcioniše ova formula:

Mnogi od Vas se trude da svojim dobrim navikama i ishranom dovedu svoju organizam u što bolje stanje. Jedete zdravo, uzimate preventivno svoje biljne preparate po potrebi, fizički ste aktivni, smanjli ste stres, obavljate sezonsko čišćenje organizma? Da, nastavite tako. U isto vreme američki stil života je došao i u Srbiju. Živeti u velikom gradovima (Beograd, Novi Sad i Niš, itd) je mnogo stresno. Zagađenja su sve veća, aditivi se sve više koriste u ishrani, jede se mnogo mesa i drugih nadražujuće hrane i pića. Hrana je prenatrpana holesterolom, šećerom, nerafinasanom soli, slobodni radikali, trans-masne kiseline i negativne informacije koje dolaze do vas putem medija. Sve to i mnoge druge stvari utiču LOŠE na vaše zdravlje. Mi želimo da Svi imate dobro zdravlje i da ne preživljavate svoj život na lekovima koji vam štete, jer to je 3 vodeći uzrok smrti u savremenom svetu. Da, neadekvatno uzimanje lekova je 3 vodeći uzrok smrti u savremenom svetu! Na farmako lekovima vi samo preživljavate, a biljni lekovi pomažu da vi živiti život dostojan čoveka. U kombinaciji sa dobrim navikama i ishranom bićete zdravi i puni energije i pod stare dana. Starenje nije bolest, to je prirodan sled događaja, ali to ne znači da ćete biti bolesni. Dakle, umesto da plaćate životno osiguranje koje vam ništa neće značiti kada se razbolite, jer novac bez pravog znanja i informacija ne možete da Vas izleči. Delujte preventivno i za samo 73 dinara na dan vi možete dati vašem organizmu ono što mu je neophodno. Slažete se da je ovo baš jeftino u odnosu na operacije srca koje koštaju u inostranstvu i do 1.500.000.00 dolara. Upravo zato smo napravili formula “zaštita” koja na vaš organizam deluje preventivno, na srce, mozak, jetru i sa najsnažnijim antioksidantima koji usporavaju starenje i uništavaju slobodne radikale.

Biljna mešavina Gloga, Gujinog semena i Ginka Bilobe

Prvo, Glog će povećati protok krvi i kiseonika najvažnijem mišiću u vašem telu: srce! Glog je sposoban da veže, obloži i zaštiti vaše ćelije srca. Zdrava srce je manje podložno srčanim napadima, ali ako imate srčani udar, ako imate zdrave ćelijske ćelije, smanjite količinu ožiljaka i oštećenja koju će srce obično održati.
Zatim, prirodne fitokemikalije u Gujinom semenu-u će se vezati i okružiti svaku ćeliju jetre. Zdravie ćelije jetre mogu štititi jetru od oštećenja zbog svakodnevnog savremenog života. Na kraju, Ginkgo će dovesti više krvi, kiseonika i hrane u mozak.
Antioksidativno jedinjenje daje vam 100% dnevnog vitamina A, C i E, ali najvažniji razlog za ovaj deo formule ZAŠTITA je moćna antioksidativna sposobnost ovih snažnih sastojaka.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.
Rok trajanja: 1 godina od datuma pakovanja.

Dodatne informacije

Sastojci:

glog – list, plod, cvet (crataegus monogyna), gujino seme
(silybum marianum), ginko list (gingko biloba), tropska višnja
acerola (malpighia glabra), habanero (capsicum chinense), đumbir
(zingiber officinale), beli luk (allium sativum)

Način primene:

Uzeti 2 kapsule na dan, jednu ujutru i jednu uveče.
Za maksimalnu zaštitu uzimati 4 kapsule na dan, dve ujutru dve
uveče

Dejstvo:

Sadrži lekovito bilje za zaštitu srca, jetre i mozga. Sadrži
dva najsnažnija biljna antioksidanta. Preporučuje se za osobe koje
brinu o zdravlju i svima preko 40 godina starosti.

Neto masa:

60 kapsula, 100 kapsula

1 рецензија за ZAŠTITA

  1. PDZ

    Uzimam vaše proizvode godinama i volim ih! Ali moj muž, pa, to je druga priča. Bez obzira šta ja kažem, ili kako se dobro osećam, on je mislio da je to bilo čudno. Prošlog januara se desilo čudo! Kupila sam mu teglicu vaše nove Zaštita formule, rekla sam mu da ga volim i zamolio ga da uzme dva pilule dnevno. I znate šta? ON JE TO URADIO! Ali to nije čudo. Čudo je, on zapravo priznaje da se dobro oseća i želi da nastavi da ga uzima! Ne znam kako si to uradio, Dr. Šulc, ali ti si to uradio! hvala. S.O

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: