CREVA #1 (veganske kapsule) nova formula

1,390.00 RSD

Formula Creva #1 ublažava zatvor i pomaže vam da imate više redovnih i potpunijih pražnjenja creva. Takođe stimuliše prirodni rad mišića debelog creva i jača te mišiće. Ona zaustavlja truljenje, ublažava i leči, poboljšava varenje i ublažava gasove i neprijatnost od grčeva. Takođe povećava protok žuči, što zauzvrat čisti žučnu kesu, žučne puteve i jetru i podstiče zdravu crevnu floru. Osim toga, čini nemogućim mnoge crevne uljeze da prežive.

Nema na stanju

Opis proizvoda

BILJNA FORMULA KOJA SNAŽNO PODSTIČE NORMALAN RAD CREVA

Da bi mogli da uporedite formule sa originalnim formulama dr Šulca možete posetiti njegov sajt na ovom linku https://www.herbdoc.com/intestinal-formula-1

SASTOJCI:


1. Sena list i mahuna (Senna alexandrina) – Stimuliše brže impulse creva, omogućavajući da više vode ostane u stolici, umesto da bude apsorbovana nazad u telo; to dovodi do lakših, mekših stolica i bržeg rada creva. Sadrži antrahinon koji pokreće mišiće creva delujući na nervne završetke creva. Ova biljka je veoma jaka, pa  je treba koristiti pažljivo.

2. Krušina kora (Rhamnus frangula) – Kora krušine stimuliše motornu aktivnost creva, i pomaže u lečenju zatvora, nadutosti, kao i pritiska i bola u crevima. Podstiče rad probavnog trakta pa se upotrebljava kao laksativ jer blago pročišćava creva. Tanini u krušini imaju adstrigentno dejstvo (stežu površinu kože i sluzokože) pa se ova lekovita biljka široko primenjuje za lečenje hemoroida. Nešto je blaža od sene, ali takođe vrlo korisna biljka sa jedinjenjima antrahinona i modena koja stimulišu izbacivanje fekalnih materija iz creva.

3. Aloja list (Aloe barbadensis) – List aloje je biljka koja se koristi u mnoge svrhe . Najdelotvornija je kao HOLAGOG koja se koristi da podstakne protok i pražnjenje žuči u dvanaestopalačno crevo i čišćenje creva. KATARTIK deluju na crevni trakt kao purgativi, podstičući peristaltiku i stimulišući lučenje žlezda, proizvode polutečnu stolicu sa malo iritacije. ANTIHELMINTIK se koristi da izbaci ili uništi crevne gliste. EMENAGOG su korektivi za ženske reproduktivne organe i koji stimulišu i podstiču normalnu menstrualnu funkciju, tok i pražnjenje. HEPATIK se koristi da ojača, zategne i stimuliše funkcije za lučenje kod jetre, izazivajući povećan tok žuči. NEFRITIS koji deluju na bubrege i leči bubrežne problem. PERISTALTIK koji stimuliše ili povećava peristaltiku ili mišićne kontrakcije. Koristi se takođe u jačanju i stimulaciji želudca,  kongestiju, zarastanje rana i ublažavanju povreda.

4. Mahonija koren (Mahonia aquifolium) – Koren mahonije ovo je sestrinska biljka šimiširike. Veoma je slična u hemijskom sastavu i lekovitom dejstvu, ali šimširika sadrži blago veću količinu berberina. Mahonija spada među najbolje čistače krvi i sredstava za podsticanje rada jetre. Ova biljka takođe otvara apetit, pospešuje varenje, pojačava uspešno upijanje hranjivih sastojaka iz hrane i doprinosi većoj snazi i životnoj energiji organizma. Mahonija pomaže u isceljenju creva budući da je umeren tonik-katartik, a isto dejstvo ima na mokraćne kanale i reproduktivne organe
(genitalno-urinarni trakt). Posebno izražajno isceljujuće dejstvo ima na sistem limfnih žlezda i
kožno tkivo.

5. Đumbir (Zingiber officinale) – Medicinske fitohemikalije đumbira su neke od najjačih karminativa (podstiče probavu, sprečava nadutost) na svetu i probavnih pomoćnih sredstava. Karminativno delovanje je akcija pokretanja, oslobađanja i potiskivanja gasova. Ovo delovanje čini ovu biljku veoma važnim sastojkom u ovoj formuli. To je zato što tokom detoksikacije creva (gde vi uklanjate stare, skoreli fekalni otpad sa zidova creva), ovaj materijal se može mešati sa digestivnim tečnostima i stvarati gasove. Imajući ovaj snažan karminativ u ovoj formuli nautrališu se gasovi i pomeraju niže u vašem sistemu za varenje radi eliminacije.

6. Beli luk (Allium sativum) – Beli luk drži vaš ceo probavni sistem i sistem izlučivanja bezbednim od štetnih i toksičnih mikroorganizama. Kad god radite bilo koju detoksikaciju i čišćenje creva, vi uklanjate stari fekalni materijal. Beli luk, takođe ubija crevne uljeze koji neminovno prave svoj put u crevima i tamo žive već godinama, ako se ne leče. Alicin koji se nalazi u belom luku je ono što ga čini vrlo teškim za sve ove uljeze da napreduju, što može da se desi pogotovo kad je dijeta bogata šećerima i ugljenim hidratima.

7. Habanero (Capsicum chinense) – je jedna od najljućih paprika na svetu njena načina je od 250.000 do 500.000 skovila. Kapsaicin koji se nalazi u habanero paprikama, može da se koristi kao analgetik za smanjenje bola posle hirurške intervencije, tvrde danski istraživači. Utrnulost koju izaziva kapsaicin, sprečava prenošenje bola do moždanih centara koji ga registruju, tako da pacijent biva pošteđen ovog neprijatnog osećaja, otkrili su istraživači. U prilog ovoj tvrdnji, navodi se primer pacijenata koji su operisali slepo crevo a zatim primili kapsaicin. Oni su, u odnosu na pacijente koji ga nisu primili, osećali znatno manju bol posle operacije. Habanero paprika je takođe jako efikasna u zaustavljanju krvarenja i ubrzavanju cirkulacije.

KAKO OVA FORMULA RADI:

Očistite nagomilani otpad

Ljudsko telo je metabolički motor. Svaki sistem, svaki organ, svaka ćelija u ljudskom organizmu uzima gorivo za pokretanje i eliminiše otpadni materijal. Većina ovog otpada se deponuje u crevima. U stvari, prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnih materija u svom debelom crevu. Ako se ovaj toksični otpad redovno ne eliminiše, to će izazvati vaše telo da bude puno toksina, što će ga činiti tromim i nezdravim. Ova formula je dizajnirana da pomogne pacijentima da se oslobode nagomilanog toksičnog otpada.

Zatvor uzrokuje brojne probleme

Ovo naše telo mora da ima nekog neverovatnog inženjera. Sve ima svoje mesto i nema praznog prostora. Ako jedan organ otekne, onda je neki drugi organ biva pritiskan i gnječen. Organi ne rade dobro kada su zgnječeni, a cirkulacija se prekida. Svaki organ mora da ima dobru cirkulaciju da bi dobio hranu i izbacio otpad, kako bi bio zdrav. Vaše debelo crevo je toliko veliko da je povezano, dodiruje ili je u blizini svakog većeg organa u telu, osim mozga. Takođe dotiče većinu vaših krvnih sudova i nerava. Zatvor uzrokuje da debelo crevo nabubri i kada se to dogodi, može pritiskati pluća, srce, jetru, žučnu kesu, pankreas, bubrege, nadbubrežne žlezde, matericu ili prostatu. Zatvor debelog creva može da dovede do skoro beskonačnog broja naizgled nepovezanih bolesti i problema. Formula Creva #1 eliminiše zatvor i podstiče redovno i potpuno pražnjenje creva..

Ozdravite! Očistite vaše debelo crevo

Spora, otečena creva mogu pritiskati obližnji prostor, izazivati bolesti i infekcije u bilo kom delu tela. To objašnjava zašto 80% pacijenata koji su koristili formulu Creva #1 i uradili 5-odnevni program čišćenja creva su počeli da izgrađuju zdravlje srca, imaju normalan krvni pritisak, normalan nivo šećera u krvi, uravnotežene hormone, nemaju problema sa plodnošću, funkcionisanjem jetre,imaju normalnan nivom holesterola, zdrav imuni sistem, normalnu urinarnu funkcija, moćne nadbubrežne žlezde, povećanu energiju, zdravu prostatu, čist probavni trakt, jaču cirkulaciju u krstima i nogama. Bez obzira koliko udaljenim od creva se određeni problem čini, očistite prvo creva i vidite šta će da se dešava.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA:

Formula Creva #1 ublažava zatvor i pomaže vam da imate više redovnih i potpunijih pražnjenja creva. Takođe stimuliše prirodni rad mišića debelog creva i jača te mišiće. Ona zaustavlja truljenje, ublažava i leči, poboljšava varenje i ublažava gasove i neprijatnost od grčeva. Takođe povećava protok žuči, što zauzvrat čisti žučnu kesu, žučne puteve i jetru i podstiče zdravu crevnu floru. Osim toga, čini nemogućim mnoge crevne uljeze da prežive.

NAPOMENA: Ako su vaša creva iritirana, gore ili rade prečesto,preskočite formulu Creva #1 i pređite direktno na formulu Creva #2.

Zašto koristiti formulu Creva #1?

Činjenica

Prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnog otpada u svom debelom crevu, što svakako nije zdravo.

Činjenica

Prosečni stanovnik zapadne civilizacije ima samo dva ili tri pražnjanja creva sedmično. Zbog toga stanovnici zapadne civilizacije imaju oko 70.000 manje pražnjanja creva u svom životu!

Činjenica

Zatvor debelog creva može da dovede do skoro beskonačnog broja naizgled nepovezanih bolesti i problema.

Činjenica

Stanovnici SAD-a jedu više od milion životinja na sat! Gde nema vlakana!

Činjenica

Godine 1950, Merkov priručnik (vodeći medicinski udžbenik za dijagnozu bolesti) je konstatovao da je samo 10% Amerikanaca razvilo bolest creva. Danas, on navodi da će 100% Amerikanaca na kraju razviti bolest creva (divertikuloza) ako žive dovoljno dugo. Divertikuloza (izbočine koje su nalik na kesice unutar vašeg debelog creva nastalih zbog nagomilavanja viška fekalnih materija) je vodeća preteča raka debelog creva.

NAČIN UPOTREBE: 

Biljna formula „Creva #1“ se uzima jednom dnevno i to uveče. Prvo veče programa čišćenja creva konzumirati odjednom 2 kapsule crevne formule „Creva #1“ i nakon toga popiti 2 dl vode (kod težih slučajeva zatvora prvo veče krenuti odmah sa 4 ili 6 kapsula odjednom). Ukoliko budete imali pojačano pražnjenje tokom narednog dana (2 ili više stolica) onda nastavite sa istom dozom i u nastavku terapije. Međutim, ukoliko prvog dana niste dobili pojačano pražnjenje pojačajte dozu za još 2 kapsule. Ukoliko i narednog dana niste zadovoljni sa vašim pražnjenjem pojačavajte dozu iz dana u dan za po 2 kapsule, sve dok ne dobijete pojačano pražnjenje. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana ili dok ne potrošite sav sadržaj teglice.

Program čišćenja creva (uključuje i formulu Creva#2)

Krenuti sa formulom „Creva #1“ i koristiti je prema već opisanom postupku. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana. Nakon toga možete u program da uvrstite i formulu „Creva #2“. Počnite sa uzimanjem formule „Creva #2“, 5 puta dnevno uzimajući po 4 kapsule odjednom sa sokom ili vodom, a uveče uzimajte odgovarajuću dozu (kojom ste dobili pojačano pražnjenje ili nešto jaču dozu zbog antidijaroičnog dejstva formule „Creva #2“) formule „Creva #1“. Ovaj program čišćenja sprovoditi barem 7 dana (može i duže) nakon uspostavljanja pojačanog pražnjenja creva.
SARDŽAJ PAKOVANJA: 
 
90 veganskih kapsula (pirinčanih). Veličine „00“ što iznosi oko 0,5 grama po kapsuli. Neto 45 grama po bočici. 
 
ČUVANJE:
 
Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.
ROK TRAJANJA:
 
1 godina od datuma pakovanja. 

Dodatne informacije

Тежина 45 г
Sastojci:

Sena list i mahuna (Senna alexandrina), Krušina kora (Rhamnus frangula), Aloja list (Aloe barbadensis), Mahonija koren (Mahonia aquifolium), Đumbir (Zingiber officinale), Beli luk (Allium sativum), Habanero (Capsicum chinense).

Dejstvo:

Formula Creva #1 ublažava zatvor i pomaže vam da imate više redovnih i potpunijih pražnjenja creva. Takođe stimuliše prirodni rad mišića debelog creva i jača te mišiće. Ona zaustavlja truljenje, ublažava i leči, poboljšava varenje i ublažava gasove i neprijatnost od grčeva. Takođe povećava protok žuči, što zauzvrat čisti žučnu kesu, žučne puteve i jetru i podstiče zdravu crevnu floru. Osim toga, čini nemogućim mnoge crevne uljeze da prežive.

Način primene:

Biljna formula "Creva #1" se uzima jednom dnevno i to uveče. Prvo veče programa čišćenja creva konzumirati odjednom 2 kapsule crevne formule "Creva #1" i nakon toga popiti 2 dl vode (kod težih slučajeva zatvora prvo veče krenuti odmah sa 4 ili 6 kapsula odjednom). Ukoliko budete imali pojačano pražnjenje tokom narednog dana (2 ili više stolica) onda nastavite sa istom dozom i u nastavku terapije. Međutim, ukoliko prvog dana niste dobili pojačano pražnjenje pojačajte dozu za još 2 kapsule. Ukoliko i narednog dana niste zadovoljni sa vašim pražnjenjem pojačavajte dozu iz dana u dan za po 2 kapsule, sve dok ne dobijete pojačano pražnjenje. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana ili dok ne potrošite sav sadržaj teglice.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „CREVA #1 (veganske kapsule) nova formula“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: