CREVA PLUS

(3 recenzije kupca)

1,300.00 RSD

Nema na stanju

Opis proizvoda

Creva Plus je formula u prahu koja će unaprediti vaše redovno pražnjenje creva. Koristi se za dovoljan unos dnevnih doza vlakana, podstiče redovnu veliku stolicu. Poboljšava varenje i regeneriše sluznicu želudca. Sastavljena je od 4 biljke: 1. List aloja vere. 2. Indiska bokvica seme i komina. 3. Koren belog sleza. 4. Kora bresta. Ove četiri biljke odlično deluju u kombinaciji i veoma su efikasne kod zatvora (opstipacije), problema sa varenjem (podizanjem želudačne kiseline), Ubrzava regeneraciju opne želudca, neutrališe upalne procese izazvane lošim kombinovanjem namirnica ili uzimanjem neadekvatne hrane i napitaka (naručito kafe, gaziranih i energetskih pića). Jako je efikasan kod upalnih procesa u crevima koje nastaju kao posledica loše ishrane koja dovodi do opstipacije (zatvora). Efikasno deluje i protiv parazita. Creva plus je prah koji ima vrlo neutralan ukus. To čini ovu formulu ukusnom kada se pomeša sa bilo kojim sokom od voća ili povrća. Ali kada uđe u debelo crevo, on stvara ovaj vlaknozni, sluzni gel koji vam daje pospešuje pokrete creva! Evo četiri načina rada unutar tvog tela ..

Na ovom sajtu možete da nađete originalne tinkture od dr Šulca i da ih uporedite sa našim formulama www.herbdoc.com/herbalmucil-plus

1. Ona zadržava više vode u hrani koju pojedete tako da je zbog većeg sadržaja vode olakšava perilstatika creva.

2. Ova formula je veoma sluzava i klizava tako da olakšava crevima da pražnjenje bude bez napora.

3. Formula je puna vlakana tako da i to dodatno olakšava pražnjenje i time pomaže crevima da lakše rade.

4. Creva plus formula sadrži list Aloje koja blago ne agresivno bez grčeva i bolova u crevima izaziva pražnjenje.

List aloje je biljka koja se koristi u mnoge svrhe . Najdelotvornija je kao HOLAGOG koja se koristi da podstakne protok i pražnjenje žuči u dvanaestopalačno crevo i čišćenje creva. KATARTIK deluju na crevni trakt kao purgativi, podstičući peristaltiku i stimulišući lučenje žlezda, proizvode polutečnu stolicu sa malo iritacije. ANTIHELMINTIK se koristi da izbaci ili uništi crevne gliste. EMENAGOG su korektivi za ženske reproduktivne organe i koji stimulišu i podstiču normalnu menstrualnu funkciju, tok i pražnjenje. HEPATIK se koristi da ojača, zategne i stimuliše funkcije za lučenje kod jetre, izazivajući povećan tok žuči. NEFRITIS koji deluju na bubrege i leči bubrežne problem. PERISTALTIK koji stimuliše ili povećava peristaltiku ili mišićne kontrakcije. Koristi se takođe u jačanju i stimulaciji želudca, kongestiju, zarastanje rana i ublažavanju povreda.
Indiska bokvica ili Psilijum je ljuska semena biljke iz roda Plantago. Sadrži dijetlana vlakna koja poboljšavaju probavu i daju osećaj sitosti tako da su odličan izbor za zdraviji način ishrane. Psilijum se koristi i kao brašno za pripremu razlučitih vrsta hlebova, peciva, kolača i ostalih testa pri čemu je posebno pogodan za proizvode bez glutena. Psilium je jedan od najbogatijih izvora rastvorljivih biljnih vlakana. Bogat takođe sluzavim materijama koje ,,podmazuju” sluzokožu creva, i iridoidima, supstancama koje deluju smirujuće na zidove creva. Zdravstvene dobrobiti: pomaže u otklanjanju hroničnog zatvora, pokreće ,,lenja creva”, doprinosi smirivanju nebakterijskog proliva, ublažujuće deluje u slučajevima iritabilnog kolitisa, ulceroznog kolitisa i sl., doprinosi sniženju povišenog holesterola povezanog sa hroničnim zatvorom, daje osećaj sitosti.
Koren belog sleza sadrži visok nivo kalcijuma. Koren je posebno bogat kiseonikom i pektinom. Kada se koren u prahu nanese na vlažnu površinu, on će izvući i upiti svu vlažnost. Beli slez deluje veoma umirujuće i isceljujuće na upaljene respiratorne, probavne, crevne i genitourinarne oblasti. Njegovi demulcentni i diuretički kvaliteti naročito su korisni za urinarne probleme jer ne sadrži astrigento dejstvo i deluje opuštajuće. Njegova snaga u formi esencije za zasustavljanje gangrene i truljenja je tako velika da se popularno zove “gangrena koren”. Beli slez je jedan od najboljih sluznih agenasa, dajući oko 35% kako sluzi tako i skroba. Deluje umirujuće i isceljujuće
na sluznicu i ima prijatan ukus. Koren u prahu ima visok nivo upijanja. U farmaciji se koristi da bi očvrsnuo pilule, tablete, itd.
Kora bresta je jedan od najvrednijih lekova u biljnom svetu. Ovo je bio važan botanički lek, takođe i hrana za američke indijance i herbaliste pionire. On sadrži obilje sluzi koja će ublažiti iritaciju, zalečiti zapaljenje, izvući nečistoće, brzo isceliti i veoma ojačati. Veoma je umirujuć i isceljujuć za iritirane i upaljene površine, za razne unutrašnje sluznice ili povrede, opekotine, ispucalu kožu, itd. Najkorisniji je za upaljena stanja želuca, pluća, creva i urinarnih organa. Posebno je efikasan u apsorbovanju otrovnih gasova i neutralisanju bilo kakve kiseline u želucu. Zbog svoje sluzave prirode lako ga je svariti i izbaciti. Njegovo delovanje je tako blago da može biti zadržan i u osetljivom stomaku onda kada su druge supstance odbačene. Odličan je za regulisanje dečije dijareje.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.
Rok trajanja: 1 godina od datuma proizvodnje utisnutoj na ambalaži.

Neto masa: 100 grama

Dodatne informacije

Težina 100 g
Sastojci:

Seme i ljuspice indijske bokvice (Plantago psyllium),
kora crvenog bresta (Ulmus rubra; U. fulva), koren belog sleza
(Althaea officinalis), aloja list (Aloe barbadensis).

Dejstvo:

Otklanja zatvor i normalizuje stolicu, čisti ceo
digestivan trakt, smanjuje upalu i iritaciju u želucu i crevima.
100% prirodno bez šećera i hemikalija.

Način primene:

U blender sipajte 250 ml vode i 250 ml
ceđenog soka od voća. Dodajte 1 malu kašiku formule i sve
izblendirajte, nakon toga brzo popijte. Nakon toga popijte pola
čaše vode.

3 recenzije za CREVA PLUS

 1. PDZ

  Mojoj nećaku je dijagnostikovan Kronova bolest. Doktori su želeli da je operišu zbog čestih dijareja. Creva Plus formula je promenio njen život! Sada je u mogućnosti da učestvuje u aktivnostima sa svojom suprugom i malom decom. Hvala
  Marša.D

 2. PDZ

  Više nemam osećaj punoće i nadutosti u svom digestivnom sistemu.
  Ursula.M

 3. Aleksandar Tasić

  Odličan preparat na tržištu. Rešava problem sa zatvorom, pražnjenje je gotovo momentalno, bez naprezanja. Zbog velike količine vlakana, pomaže u smanjivanju apetita, tako da je osoba duže vremena sita, obroci su znatno manjeg obima.

  Zahvaljujem se ekipi koja je napravila ovu formulu!!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Anti-Spam Quiz: