SUPER TONIK

690.00 RSD

Imuno # 2 formula je cuveni supertonik Dr Ricarda Sulca koja spada u grupu formula za jacanje i dizanje imunog sistema.Pored neizostavne imuno #1 formule

Nema na stanju

Šifra proizvoda 019 Kategorija: Oznake: , ,

Opis proizvoda

SUPER TONIK

SUPER TONIK  su kapi ( tinktura ) koje su jako delotvorne kod prehlada, virusa, upalnih procesa, podstiču imuni sistem da što pre ozdravi. Ovaj preparat je gorivo za vaš imuni sistem koji je u stanju bolesti. Biljke kao što su beli luk, crni luk, ljuta paprika, đumbir, ren su od davnina poznati kao najbolji prirodni lekovi a sada sve te biljke u velikoj dozi imate u preparatu imuno # 2. Razlika između preparata imuno # 1 i 2 je u sastavu , takođe imuno # 2 je sa jabukovim sirćetom i može da se konzumira u većoj meri. Ima trenutno dejstvo i stvara osećaj trenutnog poboljšanja. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem ili koristiti kao preliv u salati. Dnevna doza je: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno, do 1 supene kašike na svakih 30 minuta u zavisnosti od stanja pacijenta.  Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Na ovom sajtu možete da nađete originalne tinkture od dr Šulca i da ih uporedite sa našim formulama https://www.herbdoc.com/supertonic

SUPER TONIK formula je čuveni supertonik Dr Ricarda Šulca koja spada u grupu formula za jačanje i dizanje imunog sistema. Pored neizostavne imuno #1 formule na bazi neprikosnovene ehinace, koja predstavlja temelj i osnovu lečenja kod težih i “neizlečivih bolesti”,ova formula može da se koristi po potrebi i naročito je delotvorna kod prehlada i ima  izrazitio snažno antibakterijsko dejstvo pored njene osnovne funkcije jačanja imuniteta.

-Koristi se od 1 čajne kašičice 3 puta na dan do jedne supene kašike na svakih pola sata u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta. Dozu kratko zadržati u ustima, blago grgoljiti promešati po desnoj i levoj strani pa sve do grkljanja pa tek onda blago pustiti niz grlo.

-Promuckati pre upotrebe.Može se pomešati sa vodom sokom ili mlakim čajem.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece

ROK TRAJANJA: 1 godinu od datuma pakovanja.

Dodatne informacije

Тежина 200 г
Sastojci:

beli luk (A. sativum), crni luk (A. cepa), đumbir (Z. officinale), ren (A. rusticana), ljuta aleva paprika (C. annuum).

Dejstvo:

Pojačava imunitet, ima snažno antibakterijsko dejstvo, naročito delotvorno kod prehlada.

Način primene:

Koristi se od 1 cajne kasicice 3 puta na dan do jedne supene kasike na svakih pola sata u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „SUPER TONIK“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: