KRV

490.00 RSD

Ova tinktura na vrlo efektivan nacin cisti krv i limfni sistem -mnogostruko pomaze u borbi protiv leukemije i svih teskih oboljenja.Nezamislivo je izostaviti je prilikom ovakvih teskih zdravstvenih problema…

Доступно као наруџбина на захтев

Šifra proizvoda 028 Kategorija: Oznake: ,

Opis proizvoda

KRV

Krv su kapi ( tinktura ) koje čiste krv od hlesterola i toksina do čijeg nakupljanja je došlo neadekvatnom ishranom i stilom života. Jedan od najboljih preparata za čišćenje krvi na tržištu. Ovaj preparat čisti krv i limfni sistem od zaostalih toksina i podstiče koštanu srž da proizvodi krv. Veoma pogodan za osobe sa povišenim pritiskom, holesterolom, dijabetesom, leukemijom i drugim težim oboljenjima. Čisti krvne sudove od holesterola. Sastavljen je od proverenih biljaka: crvena detelina, stavelj, imela, beli luk, ljuta paprika koje stimulativno deluju na čišćenje krvi i limfnog sistema i na zdravlje vaših krvnih sudova. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 45 do 140 kapi 3 puta dnevno, u zavisnosti od stanja pacijenta. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Pocetne doze su od 45-140 kapi 3 puta na dan, kod ozbiljnih zdravstvenih problema najcesce se pije 120-180 kapi 3-5 puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakave nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

-Spada u set osnovnih tinkturakoje se piju kod svakog zdravstvenog problema,jer je  krv (samim tim i limfni sistem i sve telesne tecnosti) glavni agens koji  leci i pobedjuje bolest prodiruci  u sve  delove naseg tela (takav efekat postizemo poboljsavanjem cirkulacije i hidroterapijom-koja je fundamentalni i neizostavni deo izlecenja) noseci sa sobom sve  nutrijente unesene putem sokova i presne hrane.Pri tom nakuplja u sebe razne vidove toksicnih materija i sve ono stetno sto se razlaze prilikom delovanja na oboleli deo i iz tih razloga je neizostavno da joj pomognemo i da je prociscavamo koriscenjem ove tinkture .

-Ova tinktura na vrlo efektivan nacin cisti krv i limfni sistem -mnogostruko pomaze u borbi protiv leukemije i svih teskih oboljenja.Nezamislivo je izostaviti je prilikom ovakvih  teskih zdravstvenih problema. Sastavni  i krucijalni elemenat(naravno pored svih tinktura koje ulaze u sastav osnovnih) uz neizostavnuimuno #1 formulu i antibiotik u izlecenju ozbiljnih zdravstvenih problema.

-Moze se piti sa vodom,sokom ili mlakim cajem,promuckati pre upotrebe.Kada je pacijent na postu od prirodnih cedjenih sokova najefektivnije je ukapati je u sok.

ČUVANJE:Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA:Neograniceno.

Dodatne informacije

Тежина 50 г
Sastojci:

Crvena detelina (T. pratense), beli luk (A. sativum), ljuta aleva paprika (C. annuum), štavelj (R. crispus), imela (V. album)

Dejstvo:

Pročišćava krv i limfni sistem. Preporučuje se kod obolelih od leukemije i teških oboljenja.

Način primene:

Pocetne doze su od 45-140 kapi 3 puta na dan, kod ozbiljnih zdravstvenih problema najcesce se pije 120-180 kapi 3-5 puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „KRV“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: