MOZAK

490.00 RSD

Najdelotvornija biljka koja poboljsava rad krvotoka i dotok krvi i kiseonika u mozak kao i glavni , sustinski sastojak ove biljne formule jeste Ginko (Ginko Biloba).Ova cudesna biljka se dokazala u mnogim medicinskim testovima gde je pokazala izvanredne rezultate…

Šifra proizvoda 026 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis proizvoda

MOZAK

Mozak su kapi ( tinktura ) koje veoma pomažu kod problema lošeg dovoda kiseonika do mozga, loše cirkulacije i protoka krvi do mozga, odčepljuje zakrčene krvne sudove, obnavlja ćelije u mozgu. Veoma pozitivno se pokazala kod osoba koje imaju teška oboljenja. Najbolji preparat na tržištu koji za kratko vreme daje pozitivne rezultate. Veoma pogodan za migrene, upale, problem sa vidom, sprečava zgrušavanje krvi, poboljšava sluh. Takođe se koristi kod osoba koje imaju problema sa kataraktom, sluhom ili koji su pretrpeli neki vid povrede glave, doživeli moždani udar. Sastavljen od najboljih biljaka: ginko, ruzmarin, orah, iđirot, ljuta paprika, kola. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 70 do 140 kapi 3 puta dnevno.  Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Na ovom sajtu možete da nađete originalne tinkture od dr Šulca i da ih uporedite sa našim formulama https://www.herbdoc.com/brain-formula

Pocetna doza je od 70-140 kapi tri puta dvevno,najcesce se pije kod ozbilnijuh problema oko 120 kapi 5 puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja  pacijenta  sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakave nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.Promuckati pre upotrebe.Moze da se pije sa vodom,sokom ili mlakim cajem.Najefektivnije je kada je oboleli na postu na sokovima da se ukapa u sok.

-Osnova i sustina izlecenja kada imate neki mozdani problem i glavna  i fundamentalna stvar jeste da povecate mozdanu cirkulaciju .Potrebno vam je monogo vise krvi i kiseonika u tom delu tela za pravilno i adekvatno saniranje problema.Ovo se postize primenom hidroterapije-naizmenicnih toplih i hladnih tuseva ,raznim oblozima od lekovitog bilja,belog luka i ricinusovog ulja koje je najefektivnije kod izvlacenja otrova.

-Najdelotvornija biljka koja poboljsava rad krvotoka i dotok krvi i kiseonika u mozak kao i glavni , sustinski sastojak ove biljne formule jeste Ginko (Ginko Biloba).Ova cudesna biljka se dokazala u mnogim medicinskim testovima gde je pokazala izvanredne rezultate u poboljsanju protoka krvi i cirkulacije.Pored toga ovo lekovito bilje ima sjajne isceliteljsko moci.Vrlo je vazno i presudno njeno delovanje na proces izlecenja jer osobe koje imaju probleme ovog tipa su uglavnom pod veoma jakim stresom  koji oslobadja epinefrin iz adrenalnih zlezda i tom prilikom suzava arterije i povecava pritisak vise nego bilo sta drugo.Glavna stvar kod osoba koje imaju mozdane probleme je da se pod hitno smire,Dr Sulc je vrlo cesto davao zadatak svojim pacijentima da sednu i “posmatraju travu kako raste” da bi postigli apsolutnu smirenost i stalozenost koja je presudna u ovakvim slucajevima.Ruzmarin je takodje lekovito bilje koje ima neverovatno dejstvo u poboljsanju cirkulacije i dotoka krvi i kiseonika u mozak.

-Aleva paprika daje nenadmasne rezultate u poboljsanju cirkulacije i neizostavan je deo skoro svake biljne formule.Dr Ricard Sulc vrlo cesto napominje:”Ako bih morao samo jedan lek da biram  za probleme ovog tipa poneo bih sa sobom samo alevu papriku. “U kombinaciji sa djumbirom  na najbolji moguci nacin vrsi stimulaciju krvi.Dok aleva paprika vise deluje na srce ,smatra se da djumbir  deluje na manje krvne sudove i povecava perifernu cirkulaciju.

-Primenom ove biljne formule u vidu tinkture sprecava se stvaranje krvnih ugrusaka koji mogu da dovedu do pojave sloga,izliva krvi u mozak i ostalih nesagledivih posledica po mozdanu vitalnost.Takodje daje velike rezultate u poboljsanju sluha i vida delujuci na konkretne nerve snabdevajuci ih sa znatno vecom kolicinom zdravije krvi  koja se preciscava prilikom procesa lecenja prirodnim putem znatno bogatijom kiseonikom  i ostalim nutrijentima i hranljivim sastojcima koji su u stvari sustina i poenta lecenja. Doprinosi poboljsanju opsteg psiho -mentalnog stanja pacijenta.Povecava mentalnu svezinu,ostroumnost i britkost ,jednostavno receno pacijent se oseca mentalno svezije i ornije sto je posledica direktnog delovanja konkretnog lekovitog bilja u dotoku vise kiseonika do celija mozdanog sistema koje pocinju bolje i efiaksnije da obavljaju svoje predodredjenje funkcije.

-Naravno da prilikom izlecenja mora da se primenjuje celokupan program lecenja(kao i kod svakog zdravstvenog problema).Mora da se primenjuje “temelj izlecenja” -post na sokovima i kasnije biljna presna ishrana uz koriscenje set-paketa osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema(nista nemoze da se izleci prirodnim putem ako se ne postuju odredjeni prirodni zakoni ishrane i nacina zivota). Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vaseg i samo vaseg truda da ispunite ceo program lečenja.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Dodatne informacije

Težina 50 g
Sastojci:

Ginko (Gingko biloba), ruzmarin (Rosmarinus officinalisor), orah (Juglans regia), ljuta aleva paprika (Capsicum annuum), iđirot (Acorus calamus)

Dejstvo:

Poboljšava protok krvi i kiseonika u mozak, sprečava stvaranje krvnih ugrušaka, poboljšava sluh i vid.

Način primene:

Pocetna doza je od 70-140 kapi tri puta dvevno,najcesce se pije kod ozbilnijuh problema oko 120 kapi 5 puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MOZAK“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Anti-Spam Quiz: