SRCE

590.00 RSD

SRCE-Glavni sastojak ove formule je glog. Ako ste imali srčani napad,ćelije srca se dva puta brže obnavljaju i trpe manje štete ako je glog prisutan u krvi…

Available on backorder

Šifra proizvoda 025 Kategorija: Oznake: , ,

Opis proizvoda

SRCE

Srce su kapi ( tinktura ) koje podstiču normalan krvni pritisak i rad srca i srčanog mišića. Veoma pogodne za osobe koje su gojazne i imaju problema za srcem, jačaju srčani mišić i pomažu srcu u stvaranju novih krvnih sudova. Najdelotvornije kapi na tržištu koje neverovatno brzo daju željeni rezultat. Sastavljene su od najlekovitijih biljaka za jačanje srca: glog, crvena detelina, srcenjak, đumbir, ljuta paprika, beli luk. Jako su delotvorne kod osoba koje su preživele srčani udar, pomažu pri bržem oporavku. Tinktura održava normalan krvni pritisak i rad srca. Mogu se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 60 kapi 4 do 6 puta dnevno u zavisnosti od stanja pacijenta. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Na ovom sajtu možete da nađete originalne tinkture od dr Šulca i da ih uporedite sa našim formulama https://www.herbdoc.com/heart-formula

Početna doza 60 kapi 4-6 puta dnevno u zavisnosti od stanja pacijenta, doze mogu da se povećavaju u zavisnosti od konkretnog stanja  što je relativna stvar koja se razlikuje od slučaja do slučaja, ne postoje nikakave nuspojave i neželjeni efekti, jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvećim količinama ne moze da steti.

Glavni  i suštinski sastojak ove biljne formule jeste glog koji omogućava srcu da preživi sa manje krvi i kiseonika, tako da i ako imate srčano oboljenje ili ako su vam arterije začepljene krvnim ugruškom na ovaj način sprečavate i smanjujete rizik od srčanog napada. Glog sadrži flavonoide i  druga hemijska jedinjenja koja direktno ulaze u srčani mišić, vezuju se za ćelije srca, tako da je srcu potrebno manje krvi i kiseonika. S druge strane, ako ste imali srčani napad ćelije srca se dva puta brže obnavljaju i trpe manje štete ako je glog prisutan u krvi.

Ljuta aleva paprika, koja je veoma odličan stimulans, snižava krvni pritisak, pomaže da krv dodje do svih delova tela i tako smanjuje pritisak sa srca, u kombinaciji sa đumbirom je pravi dinamički tandem u poboljšanju cirkulacije i otklanjanja pritiska sa srčanog mišića.

Neizostavni sastojak lečenja prirodnim putem beli luk proređuje krv, povećavajući nivo korisnog HDL holesterola koji otklanja masti i masne naslage i prosleđuje ih do jetre u kombinaciji sa crvenom detelinom (koja je najjači prirodni čistač i razređivač krvi) daje najjefektivnije rezultate.

Glog i ljuta aleva paprika takođe sačinjavaju jedan od najjačih dinamičkih tandema koji pomaže kod aritmije, neredovnih otkucaja srca, tahikardije, ubrzanih otkucaja srca, podrhtavanja srca, kongestivnog zastoja srca (ovde je od vitalnog značaja proređivanje krvi, jer je toliko gusta da ne moze da dođe do bubrega koji treba da je pročiste od otpadnih tečnosti pa je čovek u stadijumu kao da se “davi u svojoj sopstvenoj otpadnoj tečnosti koju organizam ne može da izbaci i izluci”).

Kombinacijom i sinergetskim delovanjem svih navedenih lekovitih biljaka u sklopu celine na jedinstven način postiže se vitalnost i optimalno stanje srčanog mišića, arterija, krvnih zila i celokupnog organizma uopste. Biljna formula za srce u kombinaciji sa tinkturom za cirkulaciju i tinkturom za pročišćavanje krvi daje najbolje rezultate. Prilikom izlečenja mora da se primenjuje celokupan program lečenja prirodnim putem (kao i kod svakog zdravstvenog problema). Mora da se primenjuje “temelj izlečenja” ili post na sokovima ili 100% biljna ishrana uz koriscenje set-paketa osnovnih tinktura koje se piju kod svakog zdravstvenog problema (nista ne može da se izleči prirodnim putem ako se ne poštuju određeni prirodni zakoni ishrane i načina života). Prava moć ovog programa je u njenom temelju – 100% biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva. Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vašeg i samo vašeg truda da ispunite ceo program lečenja.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Dodatne informacije

Тежина 50 г
Sastojci:

Glog (C. oxyacantha), crvena detelina (T. pratense), beli luk (A. sativum), đumbir (Z. officinale), ljuta aleva paprika (C. annuum)

Dejstvo:

Poboljšava rad srčanog mišića, održava normalan krvni pritisak i nivo holesterola.

Način primene:

Pocetna doza 60 kapi 4-6 puta dnevno u zavisnosti od stanja pacijenta-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „SRCE“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: