UHO

890.00 RSD

U kombinaciji sa biljnom formulom za mozak i formulom za nerve daje najbolje rezultate prilikom lecenja,naravno uz primenu kompletnog programa lecenja…

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda 041 Kategorija: Oznake: , ,

Opis proizvoda

UHO

Uho su kapi ( tinktura ) ovo je čuvena formula B & B doktora Kristofera učitelja dr Šulca koja služi za obnavljane nerava, uha, mozga, očiju. Veoma pogodna za osobe koje imaju oboljenja: multipla skleroza, mišićna distrofija, amiotrofična lateralna skleroza, problem sa hipofizom, centralnim nervnim sistemom. Najbolja formula na tržištu koja obnavlja ćelije i nerve mozga, uha, očiju. Pomaže boljem funkcionisanju očiju, mozga, ušiju. Pogodno za osobe koje su preživele moždani udar, oštećenja bubne opne ili imaju problem sa nervima oka. Sastavljena od najboljih biljaka: divlji ruzmarin, plava stanićarka, lobelija, plava vrbena. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 1 do 3 kapi u obolelo uho 3 puta dnevno, ili 70 kapi oralno 6 do 8 puta dnevno. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Pocetna doza 1-3 kapi u obolelo uhotri puta dnevno,ili 70 kapi oralno 6-8 puta dnevno.Nakapavanje u uho je vrlo efektivno i preporucljivo prilikom konkretnog oboljenja samog uha i  problema sa sluhom,kod drugih nervnih i auto-imunih oboljenja preporucuje se oralna upotreba.Ova biljna formula je u sustini cuvena BiB formula dr Kristofera,ucitelja dr Sulca,koja se koristi i vrlo efektivno deluje kod svih nervnih i autoimnunih oboljenja.FORMULA U BUKVALNOM SMISLU OBNAVLJA I REGENERISE KOSTI ,TKIVA I NERVE..Istovremeno ima dvostruko dejstvo stimulisuci rad i obnovu,a s druge strane umirujuci nerve.Prirodna medicina može regenerisati oštećena tkiva ili ona koja su nestala. Prirodna medicina podmiruje potrebe tela, zbog čega se tkiva i organi obnavljaju. Klasična medicina pravi veštačke delove tela.To je tako jer vaše telo sadrži sve potrebne elemente za obnovu tkiva; vaše je samo da nađete prave prirodne metode koje će ih aktivirati

-U kombinaciji sa biljnom formulom za mozak(koja poboljsava protok i dotok krvi i kiseonika do mozga) i formulom za nerve(koja umiruje i opusta nervni sistem) daje najbolje rezultate prilikom lecenja,naravno uz primenukompletnog programa lecenjai koriscenje seta osnovnih tinktura.(kao i kod svakog zdravstvenog problema).Mora da se primenjuje “temelj izlecenja” -post na sokovima i kasnije biljna presna ishrana(nista nemoze da se izleci prirodnim putem ako se ne postuju odredjeni prirodni zakoni ishrane i nacina zivota).

-Prava moć ovog programa je u njenom temelju – biljnoj ishrani, uz koju ide i proces pročišćavanja creva koji je inace,a pogotovo kod ovakvih slucajeva,krucijalan postupak za pokretanje izlecenja,jer kod vecine ovih bolesti,kao sto je multipla skleroza, zahvacen  je karlicni pojas Drugim rečima, ti ljudi ne mogu baš da hodaju(cesto su i nepokretni), jer im karlica biva nekako ukočena. Nervi koji su povezani sa karlicom su oštećeni. Ali, ne slučajno,to su upravo nervi koji su odgovorni za pokrete creva.Bilo koje rezultate da dobijete, oni su ogledalo vaseg i samo vaseg truda da ispunite ceo program lečenja.

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Dodatne informacije

Težina 50 g
Sastojci:

Divlji ruzmarin(Actaea racemosa ili Cimicifuga racemosa), plava stanićarka(Caulophyllum thalictroides), lobelija(Lobelia inflata), plava verbena(Verbena hastata).

Dejstvo:

Obnavlja nerve uha i očiju. Pomaže boljem funkcionisanju mozga i očnih nerava.

Način primene:

Pocetna doza 1-3 kapi u obolelo uho tri puta dnevno,ili 70 kapi oralno 6-8 puta dnevno.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „UHO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Anti-Spam Quiz: