ŽENSKA FORMULA plus

990.00 RSD

Ženska formula plus je ženski balansni tonik Dr. Šulca koji se koristi u njegovoj klinici. Sačuvala je poslove, odnose, brakove, pa čak i živote. Kako se to razlikuje od Ženske Formule na prethodnoj strani? Pored istih sastojaka, ova formula sadrži i biljke za nerve i diuretičke trave.

Available on backorder

Opis proizvoda

Ženska formula plus je ženski balansni tonik Dr. Šulca koji se koristi u njegovoj klinici. Sačuvala je poslove, odnose, brakove, pa čak i živote. Kako se to razlikuje od Ženske Formule na prethodnoj strani? Pored istih sastojaka, ova formula sadrži i biljke za nerve i diuretičke trave. Tokom PMS-a, pa čak i menopauze, osetljivost žene postaje sve veća – ponekad do eksplozije i normalno, svakodnevne stvari postaju veoma uznemirujuće. Biljke za nerve i biljke koje su protiv grčeva i napetosti koje su dodate u ovoj formuli oslobađaju preosjetljivost koja je česta tokom mesečnog ciklusa, a još više tokom promjena koje nastaju u kasnijim godinama. Još jedna vrlo česta primedba PMS-a je višak telesne težine i nadimanje zbog zadržavanja tečnosti i vode. Zbog toga je dr. Šulc dodao nekoliko biljaka diuretika ovoj formuli, kao što su Uva, Kleka i Kukuruzna svila. Za najbolje rezultate koristite jednu flašu Ženske formule plus svakog meseca najmanje tri meseca. Možete nastaviti da koristite ovu formulu na neodređeno vreme bez negativnih neželjenih efekata.

Na originalnom sajtu dr. Šulca imate da uporedite da li smo koristili iste biljke kao i on. Njegov sajt je: https://www.herbdoc.com/female-plus

Ženska formula plus balansira (uravnotežuje) hormone i smanjuje nadutost kao i podstiče bolje raspoloženje.

Koristi se za:

ženskao zdravlje
balansiranje hormona
smanjivanje stresa
smanjivanje anksioznosti
smanjivanje zadržavanja vode u telu

Kako ova formula radi:

Razumevanje mesečnog ciklusa kod žena

Postoje hiljade pacijentkinja koje prirodnim putem rešavaju probleme sa predmenstrualnim ciklusom. Ono što izaziva dodatnu neugodnost tokom normalnih predmenstrualnih ciklusa je zapravo vrlo jednostavno za razumevanje. Primarno za vaše menstruacije (vaš period), je da se nivoi oba vaša glavna hormona, estrogena i progesterona, menjaju. Pogledajte u tabeli ispod nivoe hormona u tipičnom 28-odnevnom menstrualnom ciklusu.

Dan 1 je prvi dan menstruacije. Vi biste trebali da imate ovulaciju oko 14-og dana. Dan 28 je poslednji dan ciklusa, a zatim menstruacija ponovo počinje. Kao što možete videti, vaši nivoi hormona estrogena i progesterona imaju približne nivoe, do pred samu ovulaciju. Tokom 11-og dana, nivo estrogena se penje dosta dramatično, i dostiže vrhunac tokom jednog ili dva dana, a onda počinje da opada. Nivo progesterona počinje da raste nešto kasnije, oko 13-og dana, neposredno pre ovulacije, a vrhunac nivo dostiže kasnije tokom ciklusa, oko 20-og dana. Ali oba nivoa i estrogena i progesterona počinju da opadaju oko 20-og do 22-og dana i padaju prilično oštro od24-og do 28-og dana. Ovo normalno, ali dramatično smanjenje hormona neposredno pre menstruacije je dovoljno da prouzrokuje negodovanje vašeg tela. Ovo nije bolest, a za neke žene, svest o tome i neke promene životnog stila mogu da dovedu odmah do ravnoteže.

Predmenstralni olakšavajući program

Predložena upotreba tokom predmenstrualnog sindroma: Za redovan 28-dnevni ciklus, na 18-i dan posle početka poslednjeg ciklusa, uzeti 35 kapi „Ženske Formule“ ujutru i 35 kapi uveče. Na 19-i dan od početka poslednjeg ciklusa, uzeti 35 kapi „Ženska Formule“ tri puta dnevno. Ovaj unos može da se poveća na 70 kapi „Ženske Formule“ tri puta dnevno sa povremenim povećanjem do 140 kapi u ekstremnim slučajevima. Prekinuti sa uzimanjem formule kada menstruacija počne.

Savestan tretman

Vremenski period pre menstruacije je od velikog značaja. Ne dovodite sebe u situaciju da doživite neuspeh! Prvo, ne idite u kupovinu odeće, pogotovo ne sa prijateljima. Sve će biti tesno, zbog zadržavanja vode u vašem organizmu, a vi ćete mrzeti sebe zbog toga. Takođe, ne vodite nikakve ozbiljne razgovore sa svojim mužem ili šefom ako znate da ćete biti napeti ili žestoki, naročito ne razgovore vezane za buduće projekte, budžete, renoviranje kuće i definitivno ništa što je značajno vezano za vaš brak ili posao.

Ovo je vreme gde trebate tiho da proslavite što ste žena. Volite i prihvatite sebe. „Opuštanje“ je značajna reč tokom ovih 10 dana. Tople kupke, sveće, eterična ulja, umirujuća muzika, istezanje i disanje, vežbe, duge šetnje, ležaljke, lagana odeća i dobro utopljavanje, sve je to što može da bude od velike koristi u tom momentu. Naravno, vi i dalje morate da radite i vodite vaš život, ali planirajte još dodatnog vremena za sebe, i ne upuštajte se u ništa teško.

SPECIJALNO OBAVEŠTENJA:

Koristite samo po uputstvu. Obratite seherbalistii pre korišćenja ako ste trudni ili imate zdravstveni problem. Prekinite upotrebu odmah ako doživite neželjene reakcije.

Koliko traje ova formula:

Jedna bočica ima 50 ml što iznosi 33 doze, jedna doza ima oko 1.5 ml, što znači da ukoliko budete uzimali 60 kapi 6 puta na dan ona će trajati oko 4 dana. Ukoliko uzimate 60 kapi 4 puta na dan ona će trajati oko 6 dana. 60 kapi je oko 1 male čajne kašike (zavisnosti od veličine kašike). Nakon popijene 1 bočice ćete već osetiti poboljšanje, to jest promene na bolje.

Rok trajanja: Neograničen.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domaŠaja dece.

Neto masa: 50 ml.

http://www.precicomdozdravlja.com/wp-content/uploads/2018/10/2018-10-17_11-42-37.png

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „ŽENSKA FORMULA plus“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: