ŽENSKA FORMULA

890.00 RSD1,600.00 RSD

Ženska formula na vrlo efektivan način reguliše rad ženskih hormona i celokupnog endokrinog sistema uopšte,dovodi do ravnoteže svih hormona i njihove regulacije i pravilnog funkcionisanja…

Šifra proizvoda 035 Kategorija: Oznake: ,

Opis proizvoda

ŽENSKA FORMULA

Ženska formula su kapi ( tinktura ) koja podstiče rad hipofize, jajnika, materice, lučenje hormona i normalni mesečni ciklus. Takođe podstiče normalno funkcionisanje endokrinog sistema, kao i komunikaciju između organa. Ukoliko imate hormonski disbalans ili imate neko autoimuno oboljenje ovo je prava formula za vas. Podstiče normalan ciklus, vraća normalan ciklus. Za sve žene koje su prerano ušle u menopauzu ovo je idealan preparat. Ovaj preparat je sastavljen od najdelotvornijih biljaka koje postoje: anđelika, konopljika, divlji jam, hmelj, pasiflora, lincura. Usporava starenje, otklanja osećaj vreline koji se javlja u menopauzi. Dovodi ženske hormone u ravnotežu. Najdelotvorniji preparat na tržištu koji nema štetne efekte po zdravlje. Može se piti sa sokom, vodom ili čajem. Dnevna doza: 70 do 270 kapi na dan, kod težph slućajeva može se konzumirati i do 600 kapi. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

Na ovom sajtu možete da nađete originalne tinkture od dr Šulca i da ih uporedite sa našim formulama https://www.herbdoc.com/female-formula

Pocetne doze 70-280 kapi tri puta na dan  u zavisnosti od stanja pacijenta,doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakve nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

Ženska formula na vrlo efektivan nacin regulise rad zenskih hormona i celokupnog endokrinog sistema uopste,dovodi do ravnoteznog stanja svih hormona i njihove regulacije i pravilnog funkcionisanja.Sustinski sastojci ove biljne formule cije dejstvo je i primarno za rad hormona su  ađelika, divlji jam i konopljika. Ove biljke se jos i nazivaju spasiocima zena .

Divlji jam je južnoamerička biljka, koja se koristi od davnina. Njen koren se upotrebljava za regulisanje prirodnog hormonalnog stanja u ženskom organizmu. Farmaceutska industrija od divljeg jama pravi progesteron. Međutim, to im je postalo previše skupo, pa ga sada prave od konjskog urina.

– Konopljika se koristi za lečenje svih ženskih problema, od PMS-a (premenstrualni sindrom) do menopauze. To su bobice sa drveta. Najčešće se upotrebljavaju za smanjivanje i neutralisanje fibroznih tumora u mokraćnim kanalima.Konopljika pomaže organizmu u uspostavljanju ravnoteže između estrogena i progesterona time što stimuliše proizvodnju progesterona. Ako se uzima kontinuirano tokom nekoliko meseci, pomaže u uspostavljanju hormonalne ravnoteže i smanjenju simptoma PMS-a.Konopljika ne deluje kao biljni estrogen (fitoestrogen), komponente koje se često koriste za regulaciju ženskog reproduktivnog sistema,vec deluje na hipotalamus i hipofizu, male žlezde u mozgu koje kao dirigenti regulišu sve ostale hormone u organizmu. Ona indirektno utiče na povećanje stvaranja progesterona i normalizaciju nivoa prolaktina. Najčešće se koristi kod PMS-a, obilnih menstruacija, neredovnih menstruacija i slabe laktacije (proizvodnje mleka).

– Anđelika. U Kini je zovu don-kvai ili tang-kvai. To je najprodavanija biljka na svetu. Latinski naziv glasi Angelica sinensis.Vrlo je efektivna kod hipogalakcije (smanjeno lučenje
mleka kod dojilja), pomaze kod raznih vidova menstrualni problema i  bolova.Аndjelika je jedna od najstarijih lekovitih biljaka koja do dan danas nije izgubila na vrednosti.Naziv andjeoski ili sveti koren dobila je za vreme haranja kuge u evropi.Zahvaljujuci njenom korenu tom prilikom mnogo ljuidi se  spasilo od crne smrti.

-Svi navedeni sastojci  zajedno sa gore pomenutim biljkama “zenskim spasiocima” na vrlo efektivan i ucinkovit nacin dovode do ravnoteze zenskih hormona,odrzavaju kontrolu samog endokrinog lucenja,poboljsavaju  komunikaciju izmedju edokrinih organa u mozgu kao sto su hipofiza i hipotalamus sa jajnicima.Dovode do usporavanja starenja zena na prirodan i zdrav nacin,otklanjaju osecaj vreline  podsticuci normalan rad mesecnog ciklusa.Da biste resili problem sustina je u promeni losih zivotnih navika i samog nacina ishrane.Biljna ishrana ,primena bazicnog dela  programa lecenja prirodnim putem uz konzumiranje osnovnih tinktura dovode i provereno su  siguran put ka konacnom procesu izlecenja i saniranja problema.Tinktura kao takva sama od sebe ,ukoliko ne primenjujete  gore pomenute neizostavne stavke zarad lecenja jedinim zdravim prirodnim putem,vam nece pomoci u adekvatnoj meri

ČUVANJE: Na sobnoj temperaturi,na tamnom mestu,van domasaja dece

ROK TRAJANJA: Neograniceno.

Dodatne informacije

Тежина 100 г
Sastojci:

Dong Kvaj (Angelica sinensis), Bobice konopljike (Vitex agnus-castus), Koren divljeg jama (Dioscorea villosa), Pasiflora (Passiflora incarnata), Šišarice hmelja (Humulus lupulus), Lincura koren (Gentiana lutea).

Dejstvo:

Poboljšava komunikaciju između endok. or. u mozgu i jajnika, usporava sta­renje žena na prir. način, pomaže uklanja­nju osećaja vreline, dovodi žen. horm. u ravnotežu, podstiče normalan mes. ciklus.

Način primene:

Pocetne doze 70-280 kapi tri puta na dan u zavisnosti od stanja pacijenta,doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta.

Gramaža:

100 ml, 50 ml

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „ŽENSKA FORMULA“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: