PROTEIN OD SOJE

1,190.00 RSD

Soja protein je prozvod dobijen savremenim procesom prerade odabranog sojinog zrna visokog kvaliteta. Tehnološkim postupkom ekstrakcije proteina iz sojinog zrna dobijaju se proteini u koncentrovanom obliku (min. 90%).

Šifra proizvoda: 002 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis proizvoda

 

Protein od soje

Proteini su gradivna materija mišića neophodna za povećanje njihove mase i popravljanje celokupnog telesnog sastava. Kako bi se očuvala i uvećala mišićna masa pored redovnog treninga neophodna je i odgovarajuća ishrana pri čemu bi prvenstveno trebalo voditi računa o unosu kvalitetnih proteina.

Soja sadrži esencijalne aminokiseline među kojima i glutamin koji privlači vodu unutar mišićnih ćelija dajući mišićima puniji i čvršći izgled.

100% Protein od soje  je prozvod dobijen savremenim procesom prerade odabranog sojinog zrna visokog  kvaliteta. Tehnološkim postupkom ekstrakcije proteina iz sojinog zrna dobijaju se proteini u koncentrovanom obliku (min. 90%).

100% Protein od soje predstavlja izvrstan izvor proteina, odnosno esencijalnih aminokiselina značajnih zbog visoke hranljive i biološke vrednosti.

100% Protein do soje se koristi  kao dodatak ishrani čime se na brz i jednostavan način obezbeđuje preporučena dnevna količina proteina.

Mogu ga koristiti kako oni koji se  sportom bave rekreativno tako i profesionalci. Soja protein se koristi pre i (ili) posle treninga a količina se određuje na osnovu individualnih potreba.

  • – Sadrži 25 grama proteina po serviranju
  • – 100 % prirodan
  • – Bez šećera ili veštačkih zasladjivača
  • – Bez rastvarača, GMO, zračenja, veštačkih aroma, veštačkih konzervanasa i veštačkih boja
  • – Bez laktoze
  • – Dostupan u 2 izvanredan ukusa: Šumsko voće i Vanila

Dejstvo: U potpunosti zamenjuje obrok i povećava mišićnu masu.
Način primene: U 3dl vode razmutiti 1-3 supene kašike “Proteina od soje” i konzumirati. Ili ceo sadržaj sipati u blender, izmiksati i piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razblažiti
sa više vode ili biljnim mlekom.

Klasičan šejk: 1 banana, 1 ma-
ndarina, 2 urme, 1 šolja vode (250ml), 3 supene kašike “Proteina od soje”. Sve sastojke staviti u blender i blendati 1 min.

Dodatne informacije

Тежина 1000 g
Sastojci:

Proteinski puder od soje bez ikakvih dodataka. 100% prirodno, 100% biljno bez aditiva i konzervansa.

Nutritivna vrednost:

Veličina serviranja 1 kašika (28g) sadrži: Kalorija 90 – Masti 0.5g – Ugljenih hodrata 0.5g – Proteina 25g.

Dejstvo:

U potpunosti zamenjuje obrok i povećava mišićnu masu.

Način primene:

U 3dl vode razmutiti 1-3 supene kašike "100% protein od soje" i konzumirati. Ili ceo sadržaj siati u blender, izmiksati i piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razmutiti sa više vode ili biljnim melkom.

Recepti:

Klasičan šejk: 1 banana, 1 mandarina, 2 urme, 1 šolja vode (250ml), 3 supene kašike "100% protein od soje". Sve sastojek staviti u blender i blendati 1 min.

Ukusi:

Prirodan ukus

Recenzije

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “PROTEIN OD SOJE”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: