Šta su to tinkture ?

Osnovne karakteristike tinktura i biljnih formula:

– prave se po originalnoj  recepturi dr Ričarda Šulca.

– proizvodnja u domaćoj radinosti.

– potpuno zdravo organsko bilje.

– najdelotvornije formule,neverovatno snaznog i efektivnog dejstva.

– nema apsolutno nikakvih stetnih efekata.

Tinkture u suštini predstavljaju tečne ekstrakte biljaka.One su koncentrisani biljni preparati gde su lekoviti sastojci biljaka… izvađeni u tečnom obliku.Za pravljenje tinktura koristi se alkohol koji se dodaje vodi ili jabukovom sirćetu.Pravljenje tinktura alkoholom je metod star hiljadama godina i koriste ga svi ozbiljni herbalisti na svetu. Alkohol se koristi zato što se najvažniji lekoviti sastojci, kao što su esencijalna ulja, smole, alkaloidi, steroidi i brojne druge bio-hemijske supstance ili fitohemikalije, mnogo bolje rastvaraju u alkoholu, nego u vodi (čaj) ili na bilo koji drugi način. Štaviše, određene važne fitohemikalije iz biljaka se mogu rastvoriti jedino u alkoholu.

VELIKI IZBOR BILJNIH TINKTURA... 100% PRIRODNO, 100% BILJNO BEZ ADITIVA I KONZERVANSA.

CREVA PLUS

Creva Plus je formula u prahu koja će unaprediti vaše redovno pražnjenje creva. Koristi se za dovoljan unos dnevnih doza vlakana, podstiče redovnu veliku stolicu. Poboljšava varenje i regeneriše sluznicu želudca. Sastavljena je od 4 biljke: 1. List aloja vere. 2. Indiska bokvica seme i komina. 3. Koren belog sleza. 4. Kora bresta. Ove četiri biljke odlično deluju u kombinaciji i veoma su efikasne kod zatvora (opstipacije), problema sa varenjem (podizanjem želudačne kiseline), Ubrzava regeneraciju opne želudca, neutrališe upalne procese izazvane lošim kombinovanjem namirnica ili uzimanjem neadekvatne hrane i napitaka (naručito kafe, gaziranih i energetskih pića). Jako je efikasan kod upalnih procesa u crevima koje nastaju kao posledica loše ishrane koja dovodi do opstipacije (zatvora). Efikasno deluje i protiv parazita. Creva plus je prah koji ima vrlo neutralan ukus. To čini ovu formulu ukusnom kada se pomeša sa bilo kojim sokom od voća ili povrća. Ali kada uđe u debelo crevo, on stvara ovaj vlaknozni, sluzni gel koji vam daje pospešuje pokrete creva! Evo četiri načina rada unutar tvog tela ..

ZAŠTITA

Ova biljna formula vas može zaštititi od glavnog uzroka smrti, a to su bolesti srca i krvni sudova u koje spadaju sledeće bolesti: zakrčenje krvni sudova, proširene vene, moždani udar, srčani udar, aritmija, tromb, itd… Idealna je za zdravlje srca, jetre i mozga, preporučuje se svim osobama preko 40 godina. Sadrži dva najsnažnija biljna antioksidanta.Na ovom sajtu možete da nađete originalne tinkture od dr Šulca i da ih uporedite sa našim formulama https://www.herbdoc.com/protect-formulaKako funkcioniše ova formula:Mnogi od Vas se trude da svojim dobrim navikama i ishranom dovedu svoju organizam u što bolje stanje. Jedete zdravo, uzimate preventivno svoje biljne preparate po potrebi, fizički ste aktivni, smanjli ste stres, obavljate sezonsko čišćenje organizma? Da, nastavite tako. U isto vreme američki stil života je došao i u Srbiju. Živeti u velikom gradovima (Beograd, Novi Sad i Niš, itd) je mnogo stresno.

ŽENSKA FORMULA plus

Opis proizvodaŽenska formula plus je ženski balansni tonik Dr. Šulca koji se koristi u njegovoj klinici. Sačuvala je poslove, odnose, brakove, pa čak i živote. Kako se to razlikuje od Ženske Formule na prethodnoj strani? Pored istih sastojaka, ova formula sadrži i biljke za nerve i diuretičke trave. Tokom PMS-a, pa čak i menopauze, osetljivost žene postaje sve veća – ponekad do eksplozije i normalno, svakodnevne stvari postaju veoma uznemirujuće. Biljke za nerve i biljke koje su protiv grčeva i napetosti koje su dodate u ovoj formuli oslobađaju preosjetljivost koja je česta tokom mesečnog ciklusa, a još više tokom promjena koje nastaju u kasnijim godinama. Još jedna vrlo česta primedba PMS-a je višak telesne težine i nadimanje zbog zadržavanja tečnosti i vode. Zbog toga je dr. Šulc dodao nekoliko biljaka diuretika ovoj formuli, kao što su Uva, Kleka i Kukuruzna svila. Za najbolje rezultate koristite jednu flašu Ženske formule plus svakog meseca najmanje tri meseca. Možete nastaviti da koristite ovu formulu na neodređeno vreme bez negativnih neželjenih efekata.

ŽENSKA FORMULA

Ženska formula su kapi ( tinktura ) koja podstiče rad hipofize, jajnika, materice, lučenje hormona i normalni mesečni ciklus. Takođe podstiče normalno funkcionisanje endokrinog sistema, kao i komunikaciju između organa. Ukoliko imate hormonski disbalans ili imate neko autoimuno oboljenje ovo je prava formula za vas. Podstiče normalan ciklus, vraća normalan ciklus. Za sve žene koje su prerano ušle u menopauzu ovo je idealan preparat. Ovaj preparat je sastavljen od najdelotvornijih biljaka koje postoje: anđelika, konopljika, divlji jam, hmelj, pasiflora, lincura. Usporava starenje, otklanja osećaj vreline koji se javlja u menopauzi. Dovodi ženske hormone u ravnotežu. Najdelotvorniji preparat na tržištu koji nema štetne efekte po zdravlje. Može se piti sa sokom, vodom ili čajem. Dnevna doza: 70 do 270 kapi na dan, kod težph slućajeva može se konzumirati i do 600 kapi. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

IMUNO#1 ehinacea

Kako deluje ova formulaImuno #1 formula radi na dva načina. Prvo, kod ehinacee je naučno dokazano da merljivo povećava broj imunih ćelija u vašem telu, kao što su makrofagi, ubice T ćelije, B ćelije, granulociti i važne imuno hemikalije koje se bore protiv infekcija i bolesti. Drugo, Imuno #1 stimuliše ove imune ćelije da povećaju nivo aktivnosti. Echinacea takođe značajno povećava mogućnost fagocitoze – da vaša bela krvna zrnca bolje i brže uništavaju štetne mikroorganizme kao što su bakterije, virusi i gljivice. Ova dejstva će vam efikasnije pomoći u borbi protiv infekcija i bolesti, a takođe će vas zaštititi od budućih napada mikroorganizama i bolesti.Jedna od najboljih odbrana za vaše teloEfikasnost ehinacee je jasno dokumentovana u uglednim medicinskim udžbenicima, kao što su “The Merck Index” i “Phisicians’ Desk Reference” za uspešno lečenje i prevenciju od prehlade, gripa i uopšte infekcija.

IMUNO#3

Imuno # 3 su kapi ( tinktura ) najbolji preparat za jačanje imuniteta, najbolje se pokazao kod teških oboljenja: rak, leukemija, tumori, dijabetes, oboljenja štitne žlezde i mnoga druga. Jako delotvoran jer poseduje biljku vinobojku koja se odlično pokazala kod lečenja teških bolesti, takođe su tu još i biljke: ehinacea, beli luk, ljuta paprika. Vinobojka dodatno uništava ćelije raka i podstiče lučenje imuno ćelija koje ubujaju ćelije raka. Najdelotvornija formula na tržištu za podizanje imuno sistema. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 60 kapi 4 do 6 puta na dan. Koristi se 14 dana, zatim se pravi pauza od 7 dana. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

IMUNO ZA DECU

Kako ova fomrula deluje:Formula “Imuno za decu” radi na dva načina. Prvo, kod ehinacee je naučno dokazano da merljivo povećava broj imunih ćelija u vašem telu, kao što su makrofagi, ubice T ćelije, B ćelije, granulociti i važne imuno hemikalije koje se bore protiv infekcija i bolesti. Drugo, Imuno #1 stimuliše ove imune ćelije da povećaju nivo aktivnosti. Echinacea takođe značajno povećavamogućnost fagocitoze – da vaša bela krvna zrnca bolje i brže uništavaju štetne mikroorganizme kao što su bakterije, virusi i gljivice. Ova dejstva će vam efikasnije pomoći u borbi protiv infekcija i bolesti, a takođe će vas zaštititi od budućih napada mikroorganizama i bolesti.Doziranje za decuDeca se razlikuju drastično u veličini i obliku. Jedan petogodišnjak može biti veoma različit od drugog. Potrebno je prilagoditi dozu prema tome koliko njihov metabolizam može da podnese ove biljne formule. Najsigurniji način da se to uradi je po telesnoj masi.

CIRKULACIJA

Cirkulacija su kapi ( tinktura ) od veoma ljute paprike koju teško da možete da nađete na tržištu, ona se pravi od jolokije ili habanero paprike koje su jačine i do 1.000.000 H.U skovila jačine. Kod teških oboljenja veoma bitanu ulogu igra cirkulacija, osobe koje su bolesne kao po automatizmu imaju lošu cirkulaciju, što otežava proces izlečenja, jer naša krv u tom slučaju teško dolazi do obolelog mesta. Zato je jako bitno da pijemo ovu tinkturu koja će automatski poboljšati cirkulaciju. Krv će bolje strujiti kroz naše telo i samim tim će i srce bolje raditi. Najbolji preparat za poboljšanje cirkulacije. 10 puta bolji od koprive, đumbira, bibera, slačice ili bilo koje ljute paprike na tržištu. Takođe zaustavlja krvarenje, podstiče rast kose, čisti krv od holesterola, blagotvorno deluje na opšte zdravlje čoveka. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa cirkulacijom, hemoroidima, zatvorom. Moze da se pije sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: jedna čajna kašičica 3 puta dnevno, kod težih oboljenja 60 kapi 6 do 8 puta dnevno. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

ANTIBIOTIK

Antibiotik su kapi ( tinktura ) sastavljene od soka belog luka ( ekstrakt ) koji je vekovima poznat kao najbolji antibiotik, koji aktivno deluje protiv: parazita, virusa, gljivica, mirkoorganizama; čisti jetru, sinižava povišeni pritisak. U ovoj formuli se takođe nalazi i đumbir koji ubrzava proces apsorbovanja tinkture, i pojačava cirkulaciju, koja je jako slaba kod osoba koje imaju zdravstvenih problema. Najbolji preparat na tržištu za virusne, gripozne periode ili za najteža oboljenja. Tamo gde se nalazi beli luk tamo nema bakterija, gljivica, parazita, mikroorganizama, zato je ovaj preparat najbolji za osobe koje imaju problem sa upalama, virusima, temperaturom itd. Preporučuje se osobama koje imaju povišen krvni pritisak, problema sa jetrom ili nekom drugom teškom bolešću. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: Jedna čajna kašičica 3 puta dnevno, do 1 supene kašike na svakih 30 minuta, u zavisnosti od stanja pacijenta. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

GRLO I KRAJNICI

Grlo su kapi ( tinktura ) u vidu spreja koja deluje protivupalno i stvara osećaj prijatnosti kada se nanese na grlo i krajnike. Stvara osećaj hlađenja koji nam je preko potreban kada nas boli grlo i krajnici. Zato je između ostalog ova formula najbolja i najdelotvornija na tržištu, jer ona deluje antibakterijski. Ubija štetne mikroorganizme iz vašeg grla i krajnika. Sastavljena je od više različitih biljaka: ehinacea, beli luk, ljuta paprika, nana, eterično ulje nane, šipak, anis. Sprej je veoma praktičan i može se svuda nositi i koristiti bilo pri manjim ili većim upalama grla, kao što su gnojna angina i dr. Dnevna doza za ovaj preparat ne postoji jer se dnevno može bez problema iskoristiti i pola bočice. Kontraindikacije ne postoje. Na svakih 10 – 15 min poprskajte grlo sprejom. Koristi se 14 dana, zatim se pravi pauza od 7 dana. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

SRCE

Srce su kapi ( tinktura ) koje podstiču normalan krvni pritisak i rad srca i srčanog mišića. Veoma pogodne za osobe koje su gojazne i imaju problema za srcem, jačaju srčani mišić i pomažu srcu u stvaranju novih krvnih sudova. Najdelotvornije kapi na tržištu koje neverovatno brzo daju željeni rezultat. Sastavljene su od najlekovitijih biljaka za jačanje srca: glog, crvena detelina, srcenjak, đumbir, ljuta paprika, beli luk. Jako su delotvorne kod osoba koje su preživele srčani udar, pomažu pri bržem oporavku. Tinktura održava normalan krvni pritisak i rad srca. Mogu se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 60 kapi 4 do 6 puta dnevno u zavisnosti od stanja pacijenta. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

MOZAK

Mozak su kapi ( tinktura ) koje veoma pomažu kod problema lošeg dovoda kiseonika do mozga, loše cirkulacije i protoka krvi do mozga, odčepljuje zakrčene krvne sudove, obnavlja ćelije u mozgu. Veoma pozitivno se pokazala kod osoba koje imaju teška oboljenja. Najbolji preparat na tržištu koji za kratko vreme daje pozitivne rezultate. Veoma pogodan za migrene, upale, problem sa vidom, sprečava zgrušavanje krvi, poboljšava sluh. Takođe se koristi kod osoba koje imaju problema sa kataraktom, sluhom ili koji su pretrpeli neki vid povrede glave, doživeli moždani udar. Sastavljen od najboljih biljaka: ginko, ruzmarin, orah, iđirot, ljuta paprika, kola. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 70 do 140 kapi 3 puta dnevno. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

ŽELUDAC

ŽELUDAC su kapi ( tinktura ) koja podstiče normalno varenje, obnavlja ćelije želudca, stvara prijatan osećaj, ublažava bol i gasove. Otklanja nadutost, zatvor i muku. Pogodno za decu sa osetljivim stomakom, osvežava dah. Preporučuje se osobama koje imaju problem sa povećanim lučenjem želudačne kiseline, čirom, gušteračom, gorušicom, zadahom iz stomaka. Najdelotvorniji preparat na tržištu koji je sastavljen od najboljih biljaka: đumbir, komorač, nana, anis, nana e.ulje. Može se piti sa vodom, čajem ili sokom. Dnevna doza je: 60 kapi 4 do 6 puta na dan. Kod težih oboljenja može se konzumirati i do 600 kapi. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

KRV

Krv su kapi ( tinktura ) koje čiste krv od hlesterola i toksina do čijeg nakupljanja je došlo neadekvatnom ishranom i stilom života. Jedan od najboljih preparata za čišćenje krvi na tržištu. Ovaj preparat čisti krv i limfni sistem od zaostalih toksina i podstiče koštanu srž da proizvodi krv. Veoma pogodan za osobe sa povišenim pritiskom, holesterolom, dijabetesom, leukemijom i drugim težim oboljenjima. Čisti krvne sudove od holesterola. Sastavljen je od proverenih biljaka: crvena detelina, stavelj, imela, beli luk, ljuta paprika koje stimulativno deluju na čišćenje krvi i limfnog sistema i na zdravlje vaših krvnih sudova. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 45 do 140 kapi 3 puta dnevno, u zavisnosti od stanja pacijenta. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.Pocetne doze su od 45-140 kapi 3 puta na dan, kod ozbiljnih zdravstvenih problema najcesce se pije 120-180 kapi 3-5 puta na dan-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti...

BUBREZI & BEŠIKA

Kako ova fomrula deluje:Biljke u formuli Bubrezi-Bešika imaju tri korisna udela u unapređenju zdravlja: ​​zdrav protok urina, funkciju čišćenja i otapanje naslaga kalcijuma. Bilje kao što su list uve, bobice kleke, kukuruzna svila, rastavić, peršuna i korena čička u ovoj formuli su korišćene vekovima kao diuretici. Diuretici stimulišu zdrave bubrege da izlučuju urin, koji vrši prirodnu dezinfekciju bubrega i bešike. Neke od ovih biljaka, kao što su bobice kleke i list uve, takođe su moćni čistači za vaše bubrege i bešiku.

JETRA & ŽUČ

Kako ova biljna formula deluje:Biljke u ovoj formuli su poznate po svojoj sposobnosti da štite, stimulišu i očiste jetru i žučnu kesu. Seme Sikavice ima hemikalije koja se vezuju za ćelije jetre i oblažu ih, pomažući jetri u procesu lečenja, dok je štiti od budućih oštećenja. Koren lincure, list pelina i koren maslačka su klasične gorke tonične biljke za jetru. One stimulišu varenje i takođe stimuliše jetru da proizvede više žuči, koja čisti kako jetru tako i žučnu kesu. Crni orah, pelin i beli luk su jaki čistači koji eliminišu štetne i opasne zagađivače koji su danas svuda oko nas. Čaparal biljka koja je poznata u lečenju infekcija, čak i one najistrajnije. Jako je efikasna kod čireva i čišćenja krvi. Mahonija spada među najbolje čistače krvi i sredstava za podsticanje rada jetre. Ova biljka takođeotvara apetit, pospešuje varenje, pojačava uspešno upijanje hranjivih sastojaka iz hrane idoprinosi većoj snazi i životnoj energiji organizma. Mahonija pomaže u isceljenju creva budući...

USTA

Usta su kapi ( tinktura ) koja aktivno deluje antibakterijski protiv upale desi, usne duplje, paradentoze. Takođe čisti zube od štetnih mikroorganizama koje unosimo nezdravim namirnicama. Sada imate potpuno prirodan preparat koji za kratko vreme rešava problem sa desnima. Najdelotvorniji preparat na tržištu koji je 100% prirodan. Otklanja ostatke hrane između zuba i desni. Poboljšava cirkulaciju krvi u desnima. Čisti jezik od štetnih mirkoorganizama. Ova formula je sastavljena od najdelotvornijih biljaka: ehinacea, čajno drvo, mirika, majčina dušica, nana, sladić, ljuta paprika, karanfilic, cimet, beli luk. Dnevna doza je: Staviti dve supene kašike tinkture u usta, promućkati dva minuta I ispljunuti. Ne grgoljiti. Koristiti nekoliko puta dnevno po potrebi. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

PROSTATA

Prostata su kapi ( tinktura ) koja podstiče normalno funkcionisanje prostate, normalno mokrenje. Zaustavlja noćno mokrenje, podstiče obnavljanje ćelija, zaustavlja upalne procese u prostati i mokraćnim kanalima. Ova formula je sastavljena od najlekovitijih biljaka: testerasta palma, uva, tuja, kopriva, žen šen, sarsaparila, brocika. Već posle nekoliko dana od uzimanja ove formule osetićete olakšanje i prestaće neugodna bol. Takođe pogodno za osobe koje su gojazne i imaju lošu potenciju. Smanjuje pritisak na bešiku. Može se piti sa čajem, vodom ili sokom. Dnevna doza je 60 kapi 4 do 6 puta na dan. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

MUŠKA FORMULA

Muška formula su kapi ( tinktura ) koja podstiče proizvodnju sperme, poboljšava komunikaciju endokrinih organa i testisa. Poboljšava cirkulaciju i dovodi krv u testise, što dovodi do normalne ejakulacije. Poboljšava erekciju i polnu moć. Veoma pogodno za osobe koje imaju problema sa sterilitetom. Obnavlja ćelije testisa i stvara zdrave spermatozoide. Sastavljeno od najboljih biljaka: žen šen, sibirski žen šen, testerasta palma, sarsaparila, kola, đumbir. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza: 60 kapi 4 do 6 puta na dan. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.Pocetna doza iznosi 60 kapi od 4-6 puta dnevno-doze mogu da se povecavaju u zavisnosti od konkretnog stanja pacijenta sto je relativna stvar koja se razlikuje od slucaja do slucaja,ne postoje nikakve nuspojave i nezeljeni efekti jer se radi o potpuno prirodnom estrakovanom bilju koje i u najvecim kolicinama ne moze da steti.

00989

OČI

Oči su kapi ( tinktura ) najbolja formula za poboljšanje vida, koja obnavlja nerve oka. Rešava problem očnog pritiska, veoma pogodno za osobe koje imaju kataraktu. Preporučuje se osobama koje zele da smanje ili žele da prestanu sa nošenjem naočara. Stimuliše nerve oka da bolje funkcionišu. Poboljšava cirkulaciju oka. Sastavljeno od najboljih biljaka za oči, kao što su vidac, divizma, malina, komorač, ljuta paprika. Nema potrebe da se bojite jer se u ovim kapima nalazi ljuta paprika, ona neće naškoditi vašem oku. Svako oko luči enzim lizozim koji štiti oko od spoljnog faktora ( bakterije, mikroorganizmi, virusi ). Ova formula smanjuje iritaciju oka izazvanu infekcijom, upalom ili padom imunog sistema. Veoma se dobro pokazala kod očnih infekcija, katarakte, glaukoma ( očnog pritiska ), otklanja toksine iz oka, podstiče lučenje suza što dovodi do čišćenja oka. Podstiče dovod krvi do očiju I doprinosi boljem vidu. Postoje dva načina za uzimanje ovih kapi. Prvi način je: 10 kapi ove tinkture pomešati sa 2,5 dl vode. Rastvor koji dobijete mešanjem vode i kapi sipate u plastičnu flašicu i svakog dana...

NERVI

Nervi su kapi ( tinktura ) najdelotvorniji preparat koji smiruje nervni sistem, deluje umirujuće, obnavlja ćelije mozga. Podstiče bolji rad nervnog sistema. Ova formula je 100% prirodna napravljena od najboljih biljaka za umirenje nervnog sistema. Valerijana je biljka koja je kroz vekove poznata kao najbolja biljka za umirenje nervnog sistema, tu takođe imamo i lobeliju koja umirujuće deluje. Veoma pogodna za osobe koje su pod stresom i ne mogu noću da spavaju. Za sve osobe koje boluju od multiple skleroze i bilo koje autoimune bolesti. Ova formula je sastavljena od sledećih biljaka: valerija, lobelija,hmelj, plava stanićarka, divlji jam, hrastova kora, divlji ruzmarin. Može se piti sa sokom, vodom ili čajem. Dnevna doza je: 60 kapi 4 do 6 puta na dan. Pre upotrebe dobro promućkati tinkturu.

NERVI plus

Nervi plus – biljna formula za stimulaciju i jačanje nervnog sistemaDejstvo: Razbudjuje nervni sistem i puni ga energijom. Stimuliše i obnavlja oštećene nerve. Naročito efikasan u slučajevima multiple skleroze, mišićne distrofije, mijastenije i drugih degenerativnih neuro – mišićnih oboljenja.

DETOX

Kako ova formula radiOva formula je zasnovana na kombinaciji čuvene Hoksejeve formule i dr Kristoferove formule od crvene deteline (oba travara su hapšena u više navrata zbog ovih formula), kao i mnogih sličnih moćnih (za čišćenje krvi) formula iz celog sveta.U nastavku slede opšte poznate činjenice iz visoko cenjenih i prihvaćenih medicinskih tekstova. Prema farmakološkim priručnicima, Čaparal sadrži nordihidrogvajaretinsku kiselinu. Prema Merkovom priručniku (jedan od najuglednijih medicinsko-hemijskih knjiga na svetu), ova kiselina iz Čaparala je navedena kao antioksidant sa terapijskom kategorijom antineoplastičkog-agensa koji sprečava razvoj, rast i širenje malignih ćelija ( prema Taberovom enciklopedijskom medicinskom rečniku).

PLUĆA

Pluća su kapi ( tinktura ) koja podstiču izbacivanje toksina iz pluća i normalan rad pluća. Najdelotvornija formula na tržištu koja provereno otklanja toksine iz pluća. Veoma pogodno za osobe koje imaju problema sa bronhitisom, astmom, rakom pluća, plućnom distrofijom, za pušače ili osobe koje rade u zagađenom prostoru. Ova formula regeneriše ćelije pluća, podstiče izbacivanje sluzi u kojoj se nalaze toksini. U ovoj formuli se nalazi lobelija koja je najbolja biljka za čišćenje pluća. Takođe tu su još I ostale biljke koje stimulativno deluju na pluća i njihove ćelije. Ova formula je sastavljena od sledećih biljaka: lobelija, sladić, kola, kafa, majčina dušica, komorač, nana list i ulje. Može da se pije sa sokom vodom ili čajem. Dnevna doza je: 60 kapi 4 do 6 puta na dan. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

LOBELIJA

Lobelija je jedna od najboljih biljaka ikada data svetu. Ako se biljka koristi vešto, nema biljke koju zemlja proizvodi da je bezopasnija po ljudski organizam i nijedna moćnijeg dejstva u otklanjanju bolesti i povratku zdravlja nego lobelija.“ Lobelija je generalni korektor celog sistema, pošto se lako raširi i u mogućnosti je da utiče na celo telo. Lobelija je efikasan relaksant i veruje se da je najbolji kontra-iritans poznat čovečanstvu. Njeno dejstvo se odmah oseća na sluznom, mišićnom i nervnom sistemu, naročito simpatičkom nervnom sistemu. Kao moćni antispazmodik, lobelija dovodi to trenutne relaksacije i širenja bilo kog zgrčenog dela respiratornog sistema, kao što su bronhije, jednjak, glasne žice i grkljan. Ovo omogućava da (krv bogata kiseonikom) teče slobodno do tkiva. Lobelija je naročito važna u otklanjanju prepreka i zakrčenja u telu, naročito krvnih sudova. Ako postoji prigušenost u vazomotornom sistemu, ona to ispravlja, i ojačava mišićno delovanje zidova krvih sudova..

UHO

Uho su kapi ( tinktura ) ovo je čuvena formula B & B doktora Kristofera učitelja dr Šulca koja služi za obnavljane nerava, uha, mozga, očiju. Veoma pogodna za osobe koje imaju oboljenja: multipla skleroza, mišićna distrofija, amiotrofična lateralna skleroza, problem sa hipofizom, centralnim nervnim sistemom. Najbolja formula na tržištu koja obnavlja ćelije i nerve mozga, uha, očiju. Pomaže boljem funkcionisanju očiju, mozga, ušiju. Pogodno za osobe koje su preživele moždani udar, oštećenja bubne opne ili imaju problem sa nervima oka. Sastavljena od najboljih biljaka: divlji ruzmarin, plava stanićarka, lobelija, plava vrbena. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Dnevna doza je: 1 do 3 kapi u obolelo uho 3 puta dnevno, ili 70 kapi oralno 6 do 8 puta dnevno. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.Pocetna doza 1-3 kapi u obolelo uho tri puta dnevno,ili 70 kapi oralno 6-8 puta dnevno.Nakapavanje u uho je vrlo efektivno i preporucljivo prilikom konkretnog oboljenja samog uha i problema sa...

CREVA#1 u prahu

Ljudsko telo je metabolički motor. Svaki sistem, svaki organ, svaka ćelija u ljudskom organizmu uzima gorivo za pokretanje i eliminiše otpadni materijal. Većina ovog otpada se deponuje u crevima. U stvari, prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnih materija u svom debelom crevu. Ako se ovaj toksični otpad redovno ne eliminiše, to će izazvati vaše telo da bude puno toksina, što će ga činiti tromim i nezdravim. Ova formula je dizajnirana da pomogne pacijentima da se oslobode nagomilanog toksičnog otpada.

CREVA#1 veganske kapsule

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA:Formula Creva #1 ublažava zatvor i pomaže vam da imate više redovnih i potpunijih pražnjenja creva. Takođe stimuliše prirodni rad mišića debelog creva i jača te mišiće. Ona zaustavlja truljenje, ublažava i leči, poboljšava varenje i ublažava gasove i neprijatnost od grčeva. Takođe povećava protok žuči, što zauzvrat čisti žučnu kesu, žučne puteve i jetru i podstiče zdravu crevnu floru. Osim toga, čini nemogućim mnoge crevne uljeze da prežive.

CREVA#2

Kako ova formula deluje:Formula Creva#2 sadrži 4 najmoćnija i najefikasnija poznata apsorbera i neutralizatora: glinu, drveni ugalj i pektin, psilijum. Bentonit glina će apsorbovati i do 40 puta veću težinu crevnih fekalnih materija i otpada, od sopstvene težine. Ona takođe guši i izvlači sve vrste crevnih parazita. Aktivirani ugalj je najjače sredstvo za upijanje svih poznatih toksina i otrova. On će apsorbovati i učiniti bezopasnim više od 3.000 poznatih ostataka lekova, pesticida, insekticida i skoro sve poznate štetne hemikalije. To je razlog zašto je aktivni ugalj sastojak u skoro svakom filteru za vodu današnjice. Pektin iz jabuke izvlači brojne štetne materije iz vaših creva, a posebno teške metale kao što su živa i olovo, i kancerogene radioaktivne materijale. Psilijum (indiska bokvica) Dokazano je da se ulcerozni kolitis (oblik upale creva) ređe ponovo javlja kod onih koji koriste psilijum ljuspice za probavu u svojoj ishrani. Kora crvenog bresta je jedna od najboljih biljaka za tkiva koja su napadnuta gangrenom i zapaljenjem, zato je ova formula još efikasnija.

CREVA#3 za decu

Creva # 3 za decu su kapi ( tinktura ) koja podstiče normalnu stolicu, jako pogodna za decu jer pored toga što ima jak efekat i otklanja zatvor ima lep ukus. Pogodno za decu sa viškom kilograma ili za one koje imaju zatvor. Kao posledica zatvora dolazi do upale slepog creva koja može biti kobna za svakoga, naručito za decu. Veoma korisno za roditelje koji ne vode računa šta jedu njihova deca, svako ko jede brzu hranu i hrani se nezdravo treba da konzumira ovaj preparat. Preporučuje se za decu koja imaju teška oboljenja ili su prosli ciklus hemoterapije. Najdelotvornija formula na tržištu koja otklanja zatvor. Sastavljena od najboljih biljaka: sena, krušina, anis, karanfilić, eterično ulje narandže, smokve. Može se piti sa vodom, čajem ili sokom. Dnevna doza je: 3 puta dnevno po 60 kapi. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

SUPER TONIK

su kapi ( tinktura ) koje su jako delotvorne kod prehlada, virusa, upalnih procesa, podstiču imuni sistem da što pre ozdravi. Ovaj preparat je gorivo za vaš imuni sistem koji je u stanju bolesti. Biljke kao što su beli luk, crni luk, ljuta paprika, đumbir, ren su od davnina poznati kao najbolji prirodni lekovi a sada sve te biljke u velikoj dozi imate u preparatu imuno # 2. Razlika između preparata imuno # 1 i 2 je u sastavu , takođe imuno # 2 je sa jabukovim sirćetom i može da se konzumira u većoj meri. Ima trenutno dejstvo i stvara osećaj trenutnog poboljšanja. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem ili koristiti kao preliv u salati. Dnevna doza je: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno, do 1 supene kašike na svakih 30 minuta u zavisnosti od stanja pacijenta. Pre svakog uzimanja promućkati tinkturu.

11111

SIRUP OD BELOG LUKA

Za sve one koji ne vole miris i ukus belog luka. Ovaj sirup od belok luka koji je urađen prema originalnoj formuli jednog od najboljih svetskih herbologa dr Džona Reja Kristofera učitelja dr Ričarda Šulca. Ovaj sirup će vam pomoći kod suvog kašlja, kod izbacivanja sluzi iz pluća. Jako je pogodan za decu jer ima jako lep ukus. Jako dobre rezultate daje kod osoba koje imaju problema sa bronhitisom. Oslobađa disajne puteve i podstiče normalno disanje. Takođe je jako pogodan za jačanje imuniteta kod dece i odraslih. Odličan način da dobijete sva lekovita svojstva belok luka koji je najbolji prirodni antioksidant.Za lekovita svojstva belog luka malo ko danas ne zna. On se vekovima kao i danas koristi u svakodnevnoj ishrani. Najbolji je aktioksidant na svetu. Jedan je od boljih prirodnih lekova protiv bakterija i virusa. Ima široku primenu i koristi se za razna oboljenja. Ovo su neka od njih:

SINUSI

Sinusi su biljni prah sastavljen od više vrsta lekovitog bilja koji veoma brzo rešava probleme hronične upale sinusa, zapušenog nosa, podstiče izbacivanje sluzi u kojoj se nalaze toksini. Mirika je najbolja protivupalna biljka na svetu koja garantovano brzo rešava problem sa sinusima. Sada nećete morati da idete na operaciju nosa, ukoliko počnete da uzimate ovaj prah. Ova formula u prahu sadrži sledeće biljke: mirika, beli luk, ljutić i ljuta paprika. Idealna kombinacija biljaka će za kratko vreme rešiti problem zapušenog nosa. Preporučuje se osobama koji su pušači, najbolje deluje kod osoba koji primenjuju ceo program čišćenja organizma i koji su 100 % na biljnoj hrani. Najbolja formula na tržištu, 10 puta bolja od bilo kog preparta na tržištu. Način primene: 4 do 6 puta dnevno malu količinu praha ušmrknuti u nos. Kada ušmrkujete prah nozdrva kojom ne ušmrkujete mora biti začepljena.

KAŠNA OBLOGA

Kašna obloga je biljni prah sastavljen od najlekovitijih biljaka koje pomažu u otklanjanju zaostalih toksina na koži I ispod kože, takođe ublažava upalu, opekotine i povrede. Koristi se za poboljšanje cirkulacije na obolelom delu tela, podstiče regeneraciju kože, uništava štetne mikroorganizme na koži. Veoma delotvorna kod osoba koje imaju rak kože, alergije i teška oboljenja. Ova formula je sastavljena od najboljih biljaka na tržištu.

Zatvori meni
×