Blenderi

 

Omniblend TM800

Omniblend za desetak sekundi sa lakoćom blenduje, melje, drobi led, pravi ukusne napitke od voća i povrća, soseve i prelive, sladolede od smrznutog voća, piree, melje žitarice i semenke i pravi brašno, može da melje na suvo i bez vode. Sprema koktele, najzdraviju bebi hranu, čorbe i dr. Pravi mleko od raznih oraha i semenki za samo 30 sekundi.

Čitaj dalje >

 

 

 

 

 

 

 

Vitamix TNC 5200 

Objedinjuje funkcije 10 kuhinjskih uređaja
Kvalitetna izdržljiva posuda od 2,0 l načinjena od Eastman Tritan™ kopoliestera
Unikatni štap za obradu
Oštrice noževa od nerđajućega čelika
Regulator brzine okretaja od 1.000 do 37.000 okretaja, s turbobrzinom
Promenljiva brzina oštrice od 18 do 386 km/h
Pouzdana profesionalna kvaliteta uređaja s velikom snagom
Motor: 2 KS, 220 – 240 V, 50 Hz, 1 200 W
Pouzdano kućište
7 godina garancije
Više od 80 godina tradicije
Proizvodnja: SAD

Čitaj dalje >

 

 

 

 

Vegavita 1800W

Visoko efikasan blender sa motorom od 1800W, posudom od 2l od prakticno neunistivog polikarbonata, slicnog izgleda i karakteristika kao i Omniblend. Na Vegavita blendere ide garancija od 2 godine, a mogu se birati u dve boje: crnoj i beloj. Odlicna alternativa Omniblendu i ovaj blender ce zavrsiti sve sto prosecnom korisniku treba, od blendovanja voca, povrca i lisnatog zelenisa u glatku tecnost do pravljenja mleka od oraha i semenki.

Čitaj dalje >

 

 

 

 

 

 

Greenis GGF 8440

Do sada najbolji blender na nasem trzistu koji moze da blenduje NEPREKIDNO i do 60min! 🙂 Za profesionalne potrebe, restorane i kafice, juice barove pa i za najzahtevnije kucne korisnike!! Greenis FGR-8800 je vrhunski profesionalni power blender sa 2L BPA free Tritan posudom, 3000RPM-30000RPM, revolucionarni novi DC motor bez četkica sa produženim radnim vekom trajanja, može raditi BEZ PRESTANKA do 60min, pojacana efikanost u radu, veliki obrtni moment i snaga, LCD panel na dodir, mogućnost mešanja testa na niskom broju obrtaja ali sa velikom snagom, bluetooth upravljanje preko Android telefona, “parental lock” zastita, štap sa termometrom, 6 titaniumskih anti-alergijskih noževa, SUS420 čelik.

Čitaj dalje >