Prirodna kozmetika

prirodna kozmetika

Sve proizvode možete poručiti direktno sa sajta ili pre sledećih brojeva telefona:
069-102-1986 (Srbija), 070-206-449 (Makedonija), +38765 384-284 (BiH),+38591-9192-134 ili +38595-8617 789 (Hrvatska)

 

 

krema za ruke

KREMA ZA RUKE

Krema za ruke potpuno prirodna krema za ruke sastavljena od devičanskih biljnih ulja i eteričnih ekstrakata, koja hidrira i obnavlja suvu kožu. Pomaže ispucaloj koži da se regeneriše, podstiče lučenje sebuma ( zaštitnog sloja na koži ). Može se koristiti i kao zaštitni faktor.

 

 

PASTAPASTA ZA ZUBE

Osvežavajuća aromatična ekološka pasta za zube uklanja zadah iz usta i daje prijatan ukus i miris. Polira i održava belinu zuba. Održava normalnu pH vrednost usne duplje. Izuzetno se pokazala kod upale desni, krvarenja, paradentoze. Otklanja zubni kamenac. Mogu je koristiti svi uzrasti.

 

 

osvezivac - eukalpiptusOSVEŽIVAČ

Osveživač sprej je potpuno prirodni osveživač koji je napravljen od više različith vrsta eteričnih ulja. Može se koristiti u više namena: kao osveživač prostorije, osvezivač daha, prorodni dezodorans, štiti od ujeda  komaraca, muva, buba i drugih insekata. Najbolji potpuno prirodni osveživač koji nema hemije u sebi.

 

 

cetkaČETKA ZA CIRKULACIJU

Četka se koristi za masiranje kože, po celom telu, čime se podstiče bolja cirkulacija krvi i limfe, kao i izbacivanje otrova kroz kožu. Veoma je korisna za prevenciju i kod lečenja svih bolesti, kao i za unapređenje izgleda kože. Preporučuje se korišćenje bar jednom dnevno, najbolje uveče, pre večernjeg tuširanja.

 

 

sapuniPRIRODNI SAPUNI

U ponudi su sapuni od oko 130 grama sa mirisom lavande, eukaliputsa. mente (nane), cimeta i mandarine.
Sastojci sapuna su: palmino, susamovo i suncokretovo ulje, soda, voda i biljke sa pomenutim mirisom.