Prirodni melemi i ulja

PRIRODNI MELEMI I ULJA

Najbolji prirodni melemi i ulja koja možete kupiti na našem sajtu su pravljeni prema originalnoj recepturi čuvenog doktora Ričarda Šulca ( više informacija o njegovom radu, lečenju, preparatima, možete saznati na ovom sajtu ). Melemi i ulja su 100% prirodni, bez dodatka hemije, boja, stabilizatora, životinskih masti. Dobijaju se destilacijom biljaka i pravljenjem prirodnih ulja ( lekovite biljke potopljene u maslinovo ulje ), u meleme se dodaje pčelinji vosak, i mnoge druge lekovite biljke. Navešćemo najlekovitije biljke od kojih se prave melemi i ulja: kantarion, neven, jojoba, čajno drvo, habanero ( vrsta ljute paprike ), arnika, zimzelen, naranđa, đumbir, beli luk, lobelija. Ukoliko imate problema sa povredama mišića, tetiva, ligamenata, hrskavica, kostiju, dubljeg tkiva, tkiva, nerava, upale delebog i slepog creva, probleme sa jajnicima, matericom,, artritisom, reumom, multiple sklerozom, ovo su pravi i jedini preparati koji vam uz zdrave životne navike i kvalitetnu ishranu mogu voditi do izlečenja.

Probajte i uverite se sami

ULJE ZA OBNOVU TKIVA

KAKO OVA FORMULA RADIUtrljajte u slepoočnice kod glavobolje, ili na glavu ili grudi kod zagušenja. Koristite ga da vam prestane svrab i bol ujeda komarca i uboda pčele – lista je skoro beskrajna. Sve što možemo da kažemo je, probajte i videćete šta mislimo. Da će se dve nedelje oporavka sesti na samo nekoliko dana. Sledećeg jutra videćete neverovatno isceljenje koje je došlo.Eterično ulje zimzelena, kristali mentola, skorpion paprika i đumbir su poznati po tome što smanjuju upale, smanjuju bol i povećavaju cirkulaciju, što sve dovodi do bržeg ozdravljenja. Arnika, neven, gavez i kantarion su poznati po tome da značajno ubrzavaju oporavak od modrica, udaraca ili bilo koje druge traume tela i kostiju.ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULAOvo moćno ulje je neverovatna mešavina dve kliničke formule Dr. Šulca. Prva je njegova formula Duboko zagrevajuće ulje – snažno, prodorno zagrevajuće ulje, deset puta moćnije od bilo kojeg drugog dostupnog. On je iskoristio ovo ulje za povećanje cirkulacije krvi i smanjenje ukočenosti i upala na bilo kom mišiću, tetivi, ligamentu i zglobu. Od fizičkih povreda, istegnuća, uganuća i povreda kostiju, do artritisa, multipla skleroze i burzitisa, ova formula je fantastična. Druga formula je njegovo Duboko oporavljajuće ulje (takođe poznato kao Trauma-ulje) – predstavlja kombinaciju biljnih ulja u svetu poznatih po tome da u velikoj meri ubrzavaju oporavak modrica, udaraca ili bilo koje traume tela i kostiju.

KREMA ZA MIŠIĆE

Najbolja i najkompletnija krema za mišiće i alergiske reakcije izazvane neadekvatnom ishranom. Veoma se dobro pokazala kod osoba koje imaju gangenu ili proširene vene. 100 % prirodna biljna krema koja je sastavljenja od najdelotvornijih biljnih ulja. Kada se nanese na kožu pruža osećaj hlađenja. Za sve sportiste i rekreativce koji imaju problema sa sportskim povredama. Za osobe koje imaju problema za bolovima u kičmi, zglobovima i mišićima. Kada nanesete kremu na obolelo mesto posle 10 minuta osećaćete veliko olakšanje. Za decu i odrasle koji imaju problema sa alergijama i ekcemima. Regeneriše mišiće, leči upalne procese. Za osobe koje imaju upale mišića deluje jako pogodno jer nakon nekoliko korišćenja ista iščezne. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa:

Zatvori meni
×
×

Cart