You are currently viewing KAKO KAFOM OČISTITI JETRU?

KAKO KAFOM OČISTITI JETRU?

download (21)

 

Ubedljivo najjači i najboljih način za pročišćavanje jetre jeste- klistiranje kafom (po mogućstvu organskom).

Jedan od vodećih svetskih lekara svih vremena, dr Maks Gerson, bio je najveći zastupnik klistiranja kafom radi pročišćavanja jetre, koja se smatra glavnom labaratorijom i filterom organizma. Gerson je smatrao da se ozbiljne bolesti ne mogu izlečiti ukoliko se ne pročisti jetra, i on je klistiranje organskom kafom primenjivao nad svim svojim pacijentima. Gerson je imao izvanredne rezultate u lečenju raka.

Način primene: Klistiranje se obavlja unosom tečnosti u debelo crevo preko anusa (analnog otvora) uz pomoć opreme za klistiranje koja sadrži plastičnu ili gumenu posudu sa plastičnim crevom.
Unknown1Pre klistiranja kafom, obavlja se klistiranje vodom i sokom od limuna (nije neophodno).U posudi za klistiranje unese se oko 1 litar vode u koju je prethodno isceđen 1 limun. Posuda sa tečnošću se najčešće okači na vrata ili na neki drugi deo u kupatilo. Osoba treba da prostre peškir ili ćebe na pod kupatila i legne bočno na desnu stranu (kod temeljnog klistiranja legne se na levu stranu), a vrh cevi koja izlazi iz posude lagano se ubaci u anus. Vrh creva se eventualno može namazati maslinovim uljem ili vazelinom, da bi lakše ušao u anus. Na kraju creva postoji slavina kojom se kontroliše protok tečnosti u debelo crevo. Slavina se otvori i propusti se sva tečnost u debelo crevo. Nakon toga crevo se izvadi iz anusa. Očekivano je da će osoba imati potrebu za brzim pražnjenjem. Postupak se može, po želji, ponoviti nekoliko puta.

Coffee beansNakon toga obaviti klistiranje organskom kafom (može da se koristi i obična kupovna kafa kada nemože da se nabavi organska). Kafa se priprema tako što se u posudu sa litrom vode naspu 3 kafene kašike samlevene kafe (45 g). Tečnost treba da proključa sa otvorenom posudom, a nakon toga zatvoriti posudu i ostaviti da se tečnost krčka 15 do 20 minuta na najnižoj temperaturi. Kada se tečnost ohladi da bude mlaka, procediti je i potom nasuti u opremu za klistiranje.
Nakon toga legnuti bočno na desnu stranu (na levoj strani se radi klistiranje rektuma i celog debelog creva), stim da noge budu blizu abdomena (stomaka) i propustiti tečnost u debelo crevo. Na istoj poziciji zadržati se 12 do 15 minuta i tokom tog perioda povremeno duboko disati i masirati stomak. Nakon 12 do 15 minuta izbaciti tečnost u toalet šolju.

Ukoliko se klistir sa kafom obavi kako je to predviđeno, kofein i drugi sastojci se kroz debelo crevo preko portne vene transportuju do jetre gde izazivaju otvaranje žučnih kanala, što dovodi do toga da jetra stvara i izliva više žuči u crevo koja se potom izbacuje. U ovom procesu, jetra izbacuje mnoge otrove u žuč i oslobađa ih se u roku od nekoliko minuta. To izaziva olakšanje u mnogim delovima tela i organima, i dovodi do smanjenja raznih bolova i ključni je uslov za lečenje bolesti jetre i mnogih drugih bolesti.

 

Оставите одговор

Anti-Spam Quiz: