Omniblend TM800

30,400.00 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Kategorija: Oznake: ,

Opis proizvoda

Omniblend TM800

 

5 godina garancije na motor!

 

Omniblend za desetak sekundi sa lakoćom blenduje, melje, drobi led, pravi ukusne napitke od voća i povrća, soseve i prelive, sladolede od smrznutog voća, piree, melje žitarice i semenke i pravi brašno, može da melje na suvo i bez vode. Sprema koktele, najzdraviju bebi hranu, čorbe i dr. Pravi mleko od raznih oraha i semenki za samo 30 sekundi. Efikasno kida ćelijsku stukturu voća, povrća i zeleniša i tako u potpunosti oslobađa sve hranljive sastojke – vitamine, minerale, enzime, proteine itd za njihovo najbolje moguće usvajanje. OmniBlend V je po mnogo čemu superioran u odnosu na mnogo skuplje blendere i sigurno je daleko najbolja kupovina na tržištu profesionalnih blendera, koje sada i svako može da priušti za svoj dom. Karakteristike:

– Velika posuda od 2l, od najčvršćeg kopoliestera, materijala superiornog u odnosu na posude standardnih blendera, nesalomljivog, laganog i lakog za održavanje. Posuda od apsolutno neškodljivog BPA free materijala u svim uslovima primene, čak i kod blendovanja vrućih tečnosti ili alkohola.
– Brzina blendovanja od čak 38.000 obrtaja u minuti (snažan industrijski motor od 3 konjske snage). I pored toga jedan od najtiših profesionalnih blendera.
– Noževi sa šest izuzetno oštrih sečiva izrađenih od japanskog nerđajućeg čelika, koji će potpuno ustitniti sve što stavite u njega i sjediniti voće i povrće u glatku tečnost bez ostataka.
– Automatske elektronski kontrolisane komande sa tajmerom od 35, 60 ili 90 sekundi, pulsno dugme za kratkotrajno blendovanje i 3 brzine neprekidnog blendovanja (Low, Medium, High)
– Dvostruka zaštita – overload reset taster i termo zaštita motora, tako da je pregrevanje nemoguće i kod najzahtevnijih radnji.
– Moderan dizajn i veličina prilagođena standardnoj kuhinji. Uz blender ide i štap za pritiskanje sadržaja prilikom obrade.
– Prevedeno uputstvo za korišćenje, 5 godina garancije na motor, 1 godina na ceo blender i delove, obezbeđen servis i svi delovi (različite posude, noževi) i podrška, iako je ovo jako izdržljiva profesionalna mašina koja će vam trajati godinama i pored svakodnevne upotrebe tako da će vam se uloženi novac višestruko isplatiti. Za razliku od običnih blendera koji često pregore, procure ili se polome još u garantnom roku. Sa Omniblendom možete biti potpuno mirni godinama, a podmiriće čak i profesionalne potrebe (za đus barove, kafiće, restorane, poslastičarnice, ketering…)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Omniblend TM800“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Anti-Spam Quiz: