Akcija!

ZELENA SNAGA

1,290.00 RSD

Zelena snaga sadrži velike količine hlorofila. Hlorofil ima istu hemijsku strukturu kao i hemoglobin u ljudskoj krvi i zbog toga je vekovima poznat kao„zelena krv“

Opis proizvoda

 

Zelena snaga

 

Vitamini

Minerali

Hlorofi

Antioksidansi

Aminokiseline

Je kombinacija pšenične i ječmene trave koja ima za zadatak da ojača i očisti vaše telo u najkračem mogućem periodu. Ona predstavlja celoviti dodatak ishrani koji sadrži vitamine, minerale, hlorofil, aktivne enzime, antioksidanse i aminokiseline. Blago alkalna, Zelena snaga pomaže u neutralizovanju kiselosti koja nastaje kao posledica nepravilne ishrane i stresa.

 

Lekoviti sastojci – ZELENA SNAGA
Zelena snaga sadrži velike količine hlorofila. Hlorofil ima istu hemijsku strukturu kao i hemoglobin u ljudskoj krvi (samo što se umesto gvožđa u centru molekula nalazi magnezijum) i zbog toga je vekovima poznat kao„zelena krv“. Osim hlorofila Zelena snaga sadrži i vitamine C, E, B1, B2, B3, B6, B9, B12  i obilje živih enzima poput superoksida dizmutaze, minerala, antioksidanata, 19 amino kiselina i druge materije neophodne za ljudski organizam. Nedostatak ovih sastojaka i njihov disbalans su uzročnici mnogih tegoba i bolesti.

Zelena snaga ima moć da vraća vitalnost organizmu, daje energiju, podmlađuje kožu, pospešuje zdravlje na mnogo načina, jer pruža organizmu sastojke koje je nemoguće dobiti kroz današnju brzu hranu i, što je podjednako bitno, ovi sastojci se u zelenoj snazi nalaze u svom prirodno uravnoteženom obliku.

Delovanje – Zelena snaga
Delotvornost zelene snage se primećuje, na opštu radost, kod bolesti kojima je zastrašeno celokupno čovečanstvo. Njeno dejstvo se sastoji u tome što pomoću enzima peroksida sprečava delovanje kanceroznih materija i time sprečava da zdrave ćelije postanu kancerogene. Delovanje kod side izuzetno je delotvorno kako pri sprečavanju virusa side tako i pri sprečavanju zaraze, podsticanjem lučenja prolaktina i hormona neophodnih za održavanje imunološkog sistema. Smanjujući nivo šećera u krvi, a ne menjajući ga kada dostigne normalnu vrednost ova esencija je preparat koji bi šećerni bolesnici trebalo redovno da koriste.

Dejstvo: Dodatak hrani sa velikim hranljivim dejstvom.
Upotreba: 1čajna kašičica 3 puta dnevno. Razmutiti sa sokom, čajem ili vodom.

 

Gramaža: 150g

Dodatne informacije

Тежина 150 г
Sastojci:

Trava mladog ječma i pšenice.

Dejstvo:

Dodatak hrani sa velikim hranljivim dejstvom.

Način primene:

1 čajna kašičica 3 puta dnevno. Razmutiti sa sokom, čajem ili vodom.

Gramaža:

150g, 80g

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „ZELENA SNAGA“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: