Postavite pitanje Dr Jovanu Živanoviću

saveti lekara 33U cilju da pomognemo posetiocima sajta www.precicomdozdravlja.com dodali smo mogućnost da postavite pitanje vezano za vegetarijansku ishranu Dr Jovanu Živanoviću koji je svetski priznat stručnjak iz te oblasti. Na sva pitanja ćete dobiti odgovor u najkraćem mogućem roku na vašu e-meil adresu. Naj češća pitanja će biti objavljena na našem sajtu zajedno sa odgovorom Dr Jovana Živanovića. Identitet osobe koja je postavila pitanje neće biti otkriven.

Vaše pitanje možete postaviti ispod u odeljku za komentare, ili na telefon i meil adresu Dr Jovan Živanović – Tel: 060/586 33 86. Email: drjovanzivanovic@gmail.com

7 thoughts on “Postavite pitanje Dr Jovanu Živanoviću

 1. Bojan

  Dobar dan mene zanima da li super protein može da se koristi između obroka i kada ga treba uzimati kad se trenira u teretani? Jel super protein može da menja sva 3 obroka i da se tako čovek hrani svaki dan?

 2. Bojan

  Hvala puno na odgovoru, sad znam kako da ga pravilno koristim. Ja sam mislio da ne mogu da jedem 3 obroka i da pijem super protein već da super protein mora da bude jedan od ta 3 obroka. Super protein ima jako lep ukus pa sam hteo još da vas pitam koje sve suplemente bi trebalo da koristim sa vašeg sajta da bih dobio mišićnu masu i smanjio procenat masnoće tela kad treniram u teretani i koliko različtih suplemenata mogu da uzmem u jednom danu pored 3 obroka? Imam 30 godina, visok sam 170 a težak 64 kile, sa 15 posto telesne masnoće a cilj mi je da dobijem 6 kila mišića i da smanjim telesnu masnoću na 9 posto. Već 8 meseci sam na veganskoj ishrani a nedavno sam skinuo vašu knjigu najbolji recepti iz prirode. Napravio sam lazanje sa tikvicama i super su, polako ali sigurno počinjem da se hranim po receptima iz te knjige. U teretani dižem velike težine samo još kad bih znao to za mišićnu masu i masnoću. Naravno svestan sam da je dobijanje mišićne mase spor proces bar ja tako mislim.

 3. Kristina

  Poštovani doktore,
  počela sam da primjenjujem post na sirovim sokovima od povrća. Nisam bolesna, samo želim da pročistim organizam. Zanima me koliko dugo treba da postim sa sokovima da bi terapija bila efikasna? Da li moram za efikasno čišćenje organizma da primjenjujem biljne formule Creva1 i Creva2?

 4. vladan

  Dobar dan,

  Od Vasih proizvoda sam probao Sirovu snagu i Super protein. Oba proizvoda su odlicna.

  Jedino sto malo zbunjuje je informacija o Nutritivnoj vrednosti na kutiji. Po nazivu proizvoda bi se ocekivalo da Super Protein ima veci procenat proteina od Sirove snage. Takodje, energetska vrednost bi valjda trebalo da se racuna: 1g Masti = 9 kalorija, 1g Ugljenih hidrata = 1g Proteina = 4 kalorije.

  Npr,
  SIROVA SNAGA
  Nutritivna vrednost:
  Veličina serviranja 1 kašika (22g) sadrži: Kalorija 80 – Masti 2g – Ugljenih hodrata 2g – Proteina 18g.

  Ova je naravno sitnica, ali je prisutna na vecini vasih proizvoda.

  Koji od vasih proizvoda sadrzi najeveci procenat proteina i umereno ugljenih hidrata (Siriva snaga? – 82% proteina)?
  Koji od vasih proizvoda preporucujete kao alternativu proteinskim izolatima (u sportskoj ishrani)?
  Koji od vasih proizvoda preporucujete kao dopunu proteinu od graska za kompletan protein (da li imate protein od pirinca)?

  Hvala

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Anti-Spam Quiz: